5 redenen waarom deze design akoestische cabine de markt opschudt

De akoestische cabine veroverde de afgelopen jaren een centrale plek in de kantoortuin. En daar is inmiddels het aanbod ook naar. Is er dan nog wel wat nieuws onder de zon? Absoluut! Ontmoet ons nieuwe designlabel Entrance Meetboxen. De eerste in de markt die akoestische cabines met automatische schuifdeuren aanbiedt.

En dat is niet alles. Deze cabines zijn volledig maatwerk, van hoogwaardig materiaal en duurzaam geproduceerd. Daarom is dit onze Quality Line onder de akoestische cabines – tegen een marktconforme prijs.  Maak kennis met deze bijzondere nieuwkomer in de markt.

Ontdek de Entrance Meetingboxen!

Uniek: automatische schuifdeuren

De oprichter van Entrance Meetboxen is specialist op het gebied van automatische schuifdeuren. Hij produceert, optimaliseert en monteert deze al ruim dertig jaar. Met deze kennis wilde hij een ander product naar een hoger niveau tillen en koos de akoestische cabine. Het voordeel van deze nieuwe functionaliteit? Je kunt een cabine nu ook in smalle ruimtes plaatsen, omdat je geen ruimte nodig hebt voor openslaande deuren. En het verhoogde gebruiksgemak is natuurlijk ook leuk meegenomen.

akoestische cabine

Daarom de Quality Line-akoestische cabine

Akoestische cabines krijgen niet zomaar het label “Quality Line”. Dus waarom Entrance Meetboxen wel? Hun cabines bestaan volledig uit aluminium. Hierdoor beschadigt het materiaal niet en kun je het een oneindig aantal keren demonteren en verhuizen. Ook aan de binnenkant is al het schakelmateriaal van metaal.

De Meetboxen zijn verder uitgerust met een display waarmee je de temperatuur en de ventilatiekracht regelt. O, en je kunt dit ook instellen via een app op je telefoon. Het afwerkingsniveau van onze Quality Line is erg hoog, waardoor het een design-uitstraling en een verhoogde functionaliteit heeft.

akoestische vergaderplek

Maatwerk mogelijkheden akoestische cabine

De Entrance Meetboxen zijn standaard verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Hierdoor kun je de cabines gemakkelijk laten mee kleuren met je kantoorinterieur. En tegen een meerprijs kun je nóg luxere uitvoeringen laten produceren. Denk aan een gouden omlijsting, zwart met brons gemêleerde platen, zilveren afwerking, speciale vloerbedekking: jij bedenkt het, zij maken het. Ook kunnen ze jouw bedrijfslogo in de wanden verwerken. Zo maak je van deze akoestische cabine jouw droommeubelstuk.

entrance meetingbox

Focus op duurzaamheid

Deze Quality Line-cabines zijn niet alleen voortreffelijk in functionaliteit en esthetiek, ze worden ook zo duurzaam mogelijk geproduceerd. De ontwikkeling en assemblage vindt volledig plaats in Nederland, de cabines zijn uitgerust met gerecycled PET-vilt en door de sterke materialen gaan ze ontzettend lang mee. Want aan duurzame productie heb je niks als de akoestische cabines in het gebruik snel verslijten.

akoestische vergaderruimte

Alles in eigen beheer

Het grote voordeel van Entrance Meetboxen voor jou als klant, is dat zij alles in eigen beheer uitvoeren. Van ontwikkeling en assemblage tot aan de montage bij jou op kantoor. Zij werken namelijk met een eigen technische dienst. Bij eventuele vraagstukken of aanpassingsverzoeken, kun je rechtstreeks bij hen terecht. Korter worden de lijnen niet.

akoestische stiltewerkplek

Meer informatie?

Wil jij meer weten over de maatwerkmogelijkheden van onze Quality Line? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan loodsen wij je door alle opties heen.

Neem contact op!