Akoestische cabine óf vaste vergaderruimte? 

Sinds de pandemie ervaren steeds meer mensen overprikkeling op de werkvloer, omdat het zo’n groot verschil is met thuiswerken. Werknemers hebben daardoor behoefte aan akoestische oplossingen waarmee ze even rustig kunnen bellen, overleggen of gefocust kunnen werken. Een oplossing hiervoor is conferentie- en vergaderruimtes optuigen, maar waarom kies je niet voor een akoestische cabines.

Neem contact op

Akoestische cabine als flexibele oplossing

Wat als je op een flexibelere, goedkopere en efficiëntere manier rustige werkplekken kunt inrichten? Het kan met akoestische cabines. Kijk bijvoorbeeld naar de akoestische cabines van Mikomax: de Hushoffice. Zij hebben drie akoestische lijnen bedacht: individueel, team en relax. Hieronder vallen akoestische cellen en cabines voor één tot en met acht personen en akoestische treinhokjes om rustig in te relaxen. Wat zijn dan de voordelen van een akoestische cabine? 

  • Het is een snelle en compacte oplossing.
  • De installatie is zo geregeld en levert minder lawaai op. 
  • Wil je je kantoor herindelen? Dan schuif je een pompwagen onder de akoestische cabine en je geeft ‘m een andere plek. 
  • Verhuis je? Dan neem je de akoestische cabine gewoon mee. Dat is nog eens slim investeren. 

Akoestische cabines in de mix
Nog een voordeel van akoestische cabines is dat ze in allerlei soorten en maten komen. Moeten jouw medewerkers vooral veel bellen? Dan is een aantal akoestische telefooncellen misschien al voldoende. Wordt er veel vergaderd? Dan schaf je een grote akoestische cabine aan. Gaat het vooral om geconcentreerd werken? Dan zijn de akoestische zit-sta-cabines weer een uitkomst. Zijn de behoeftes gemixt? Dan schaf je een mix van cabines aan. Zo kom je meer mensen specifiek tegemoet. Je wint dus aan flexibiliteit met akoestische cabines. 

Neem contact op
Inventariseer eerst wat jouw behoeftes en die van jouw medewerkers zijn, dan gaan wij graag samen met jou op zoek naar de beste match en beste mix. Neem contact op met onze akoestiek-experts via: info@outletkantoormeubels.nl.