Akoestische cabines van VOX Pod: hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

Akoestische cabines zijn er tegenwoordig te kust en te keur, dus welke past dan bij jouw behoeftes? Nou, als je zoekt naar een merk dat een goede prijs-/kwaliteitsverhouding heeft, stellen we je graag voor aan de akoestische cabines van VOX Pod. Lees er alles over in deze blog.

Ontdek al onze akoestische cabines

Makkelijk verplaatsbare akoestische cabines

Of je nu voor een telefooncel of volledige vergaderruimte kiest, de cabines zijn altijd ontzettend log. Dus staat de jouwe eenmaal, dan krijg je ‘m niet zomaar meer van z’n plek. Toch is dit anders bij de VOX Pods. Deze akoestische stiltewerkplekken zijn uitgerust met zwenkwielen waardoor je ze gemakkelijk over de gekozen verdieping kunt verplaatsen. Zo blijf je flexibel in je bedrijfsinrichting!

akoestische cabines vox pods

Dimbare ledverlichting

Over het algemeen worden akoestische cabines heel breed ingezet binnen een bedrijf. Ze fungeren als focuswerkplek, vergader- en presentatieruimte. Deze verschillende werkzaamheden worden idealiter vergezeld van ander licht.

Gefocust werken doe je liever bij felle verlichting, maar een presentatie dan weer bij voorkeur in sfeerlicht. Daarom is de VOX Pod uitgerust met dimbare ledverlichting, zodat je het kunt aanpassen aan de werkzaamheden.

vox pod large

Akoestische cabines met optimale luchtcirculatie

Het is nog geregeld het geval dat het benauwd wordt in een akoestische cabine. Dit leidt tot verminderde concentratie en zelfs tot hoofdpijn. Dit wil je natuurlijk koste wat kost voorkomen. Ook daarom zijn de VOX Pods interessant. Ze zijn namelijk uitgerust met een optimale luchtcirculatie, waarbij de lucht 88 tot 110 keer per uur wordt ververst.

vox pod xlarge

Uitstekende geluidsisolatie met akoestische cabines van VOX Pod

Een akoestische werkplek schaf je aan om je óf af te schermen voor geluid óf om geluid van vergaderingen te weren van de werkvloer. De geluidsisolatie is dan ook het belangrijkste aspect van de akoestische cabine. VOX Pod biedt daarom geluidsisolatie in klasse A, wat betekent dat er 90 tot 100 procent geluidsabsorptie plaatsvindt.

vox pod small akoestische cabines

Akoestische cabines VOX Pod gemaakt van sterke materialen

Naast dat je akoestische cabine goed geluid absorbeert, lucht ventileert en een prettige werkruimte biedt, moet deze natuurlijk ook degelijk in elkaar zitten. Het moet tegen intensief gebruik en eventuele verhuizingen kunnen. Daarom zijn de VOX Pods aan de buitenkant volledig gemaakt van metaal en veiligheidsglas. Een ijzersterke combinatie!

Ontdek al onze akoestische cabines
vox pod large akoestische vergaderruimte

Ontdek alle configuratiemogelijkheden

VOX Pods zijn volledig aan te passen aan jouw wensen. Ze bieden telefooncellen, eenpersoonswerkplekken en volledige vergaderruimtes aan. Waarbij de eerste twee opties zelfs verkrijgbaar zijn met een elektrisch verstelbaar bureau voor een optimale werkhouding. Benieuwd naar alle configuratiemogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij lopen ze graag met je door.

vox pod small zit sta bureau