Een directiebureau dat indruk maakt: ontdek onze stijlvolle collectie

Wanneer je zoekt naar een directiebureau, zoek je natuurlijk een meubelstuk met uitstraling. Maar niet alleen dat, het moet ook voldoende ruimte bieden voor al je papieren, het voeren van gesprekken en korte vergaderingen. Onze directiebureaus voldoen aan deze eisen. Ontdek hier ons aanbod.

Ontdek alle directiebureaus

Strak design met veel opbergruimte

Een directiebureau waarmee je je werkruimte direct een hoogwaardige uitstraling geeft is de Arqus. Deze combineert strak, lean design met pragmatische opbergruimtes. Hierdoor gaat het economisch om met de ruimte waarover je beschikt. Daarbij kun je de kleur van alle onderdelen op elkaar afstemmen door de uitgebreide kleuropties bij alle elementen.

Ontdek de Arqus hier
design directiebureau

Elektrisch verstelbaar directiebureau

Natuurlijk wil ook jij werken aan je fysieke gezondheid. Daarom bieden wij verschillende elektrisch verstelbare directiebureaus aan. Zoals de Cube, waarbij het bureaublad uit het ladeblok omhoog rijst. Zoek je echt de Mercedes onder dit type directiebureau? Ontdek dan de Motion, hierbij schuift de wang van het bureaublad elegant over die van het onderstel en rijst het blad ook op uit het ladeblok. Wij vinden dit een waar kunstwerk.

elektrisch verstelbaar directiebureau

Directiebureau voor een prikkie

Ben je op zoek naar een goedkopere variant? Dan bieden wij ook nog tweedehands directiebureaus aan. Zoals de Palmberg Palma, gemaakt van elegant eikenhout en uitgerust met een ruim ladeblok. Hiermee haal je tijdloze elegantie binnen, zonder er de hoofdprijs voor te betalen. Dat is ook weleens lekker.

Ontdek alle tweedehands bureaus
tweedehands directiebureau

Elegante kastenwand voor de directiekamer

Heb je meer opbergruimte nodig in jouw directiekamer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk elegante schappen, kasten en ladekasten aan als aanvulling op het directiebureau. Natuurlijk met dezelfde, luxueuze uitstraling.

kastenwand directiekantoor

Kom op de koffie

Een directiebureau kan een grote aanschaf zijn, dus kom gerust bij ons langs om een aantal modellen in het echt te zien. Ook helpen we je graag met het kiezen van de juiste configuraties en zijn we altijd up-to-date over nieuwe mogelijkheden. We zien je graag verschijnen!

https://www.outletkantoormeubels.nl/service-contact/