Ontdek de énige verwarmde akoestische cabine op de markt!

Werk je in een hangaar, magazijn, monumentaal pand of ander moeilijk warm te stoken gebouw? Dan heb je het waarschijnlijk geregeld koud op de werkvloer. Dus hoe lekker is het dan als je even op een warme plek kunt werken of vergaderen? Ontdek daarom de enige verwarmde akoestische cabine op de markt van onze Quality Line.

Ontdek de akoestische cabine hier

Koud op kantoor

Het is begrijpelijk dat grote panden, waar ook geregeld een deur openstaat, moeilijk warm te stoken zijn. Toch heb je als werkgever een wettelijke verantwoordelijkheid om de gezondheid van je werknemers te bewaken, volgens het Arboportaal. Daarom is het verstandig om mogelijkheden te onderzoeken om toch warmte te bieden gedurende de wintermaanden.

Gebouwen verwarmen

Natuurlijk zijn er verschillende manieren om warmte te bieden. Zo kun je een kantine goed opstoken, zodat werknemers daar op kunnen warmen. Je kunt het gebouw volledig isoleren, om zo warmteverlies te voorkomen. Of extra kachels plaatsen, maar met de huidige energieprijzen is dat niet zo’n aantrekkelijke oplossing.

Verwarmde, akoestische cabine

Bij Outlet Kantoormeubels bieden we daarom nog een andere manier om warme werkplekken te bieden: de verwarmde akoestische cabine. Om te beginnen zijn deze ruimtes gemakkelijk te monteren en weer te verhuizen, dus je zit er niet aan vast.

Daarbij creëer je kleinere, afsluitbare ruimtes in jouw grote hal, hangaar, of monumentale pand, die daardoor veel makkelijker – en goedkoper – warm te stoken zijn. Én je hebt direct een rustige, geluidsdichte werkplek staan.

akoestische cabine entrance

Enige verwarmde, akoestische cabine in de markt

Het enige merk dat verwarmde, akoestische cabines aanbiedt is Entrance Meetingboxen – onze Quality Line. En dat doen zij zelfs tegen een hele kleine meerprijs. Dus voor bijna hetzelfde geld zit je er een stuk warmer bij.

Een ander voordeel van de Quality Line is dat de geluidsdichte cabines volledig op maat worden gemaakt; je kunt uit 21 kleuren petvilt en bijna alle RAL-kleuren kiezen. Zo pas je de cabine volledig aan jouw smaak en interieur aan. Zodat ze mooi mee kleuren met je bestaande interieur. Lees hier meer over onze Quality Line.

akoestische cabine huren neptunes

Er warmpjes bijzitten? Neem contact op!

Wil jij er deze winter nog warmpjes bijzitten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Voor je het weet heb jij een prachtige, verwarmde akoestische cabine bij je op kantoor staan.

Neem contact met ons op!