Ga de rommel te lijf met nieuwe of refurbished kasten

Stapels papieren op het bureau zijn misschien verleden tijd, maar de chaoten onder ons hebben geen papier nodig om er een rommeltje van te maken. Opbergers op kantoor maken het makkelijker om het een beetje netjes te houden. Ga die clean desk policy te lijf met praktische kasten. Door middel van praktische opbergers op kantoor kun je ervoor zorgen dat alle benodigde spullen op een gestructureerde manier worden opgeborgen. Dit voorkomt niet alleen een chaotische werkomgeving, maar zorgt er ook voor dat je alles snel kunt vinden. Wij hebben een groot assortiment bureau kastjes.

Opbergen in kasten met of zonder slot

Bij Outlet Kantoormeubels heb je de keuze uit nieuwe, gebruikte en refurbished draaideur-, roldeur-, schuifdeurkasten en bureau kastjes. Met of zonder slot en eventueel met een mooie houten ombouw voor metalen archiefkasten. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Neem contact op

Ook kun je bij ons terecht voor ladeblokken of persoonlijke lades en voor magazijnstellingen. Ladeblokken en persoonlijke lades zijn een uitstekende oplossing voor het organiseren van persoonlijke spullen en documenten op kantoor. Met ladeblokken kun je gemakkelijk je papieren, notitieboekjes, en andere persoonlijke bezittingen opbergen, terwijl je toch gemakkelijk toegang hebt tot alles wat je nodig hebt.

We denken graag met je mee over een praktische optie, nieuw of refurbished, die de prettige en opgeruimde werkomgeving in stand houdt of die misschien wel orde in de chaos brengt.

Bekijk onze kasten
kasten