Goedkoop zit sta bureau kopen? Ontdek onze prijsvechters

Werk je veel thuis of wil je je medewerkers een gezonde werkplek bieden? Dan kan een zit sta bureau niet ontbreken. Zitten is namelijk het nieuwe roken. Je spieren verkrampen, je bloedsomloop wordt niet gestimuleerd, om maar te zwijgen van je houding. Met een zit sta bureau voorkom je dit. Alleen is dat een dure aanschaf, toch? Niet bij Outletkantoormeubels. Ontdek hier onze goedkope zit sta bureaus.

Neem contact op

Waarom een zit sta bureau?

We gaven het al aan in de introductie: maar door gedurende de dag af te wisselen tussen zitten en staan, verbeter je je fysieke gezondheid. De hele dag zitten, leidt op de lange termijn namelijk vaak tot pijn in de lage onderrug. Fysiotherapeuten adviseren daarom het gebruik van een zit sta bureau, waarbij ze de nadruk op afwisseling leggen. Zowel lang zitten als lang staan, plaatst veel druk op je onderrug. Wissel daarom om de een of twee uur af voor het beste resultaat.

Scherp geprijsd zit sta bureau

Oké, nu weet je waarom werken aan een zit sta bureau belangrijk is. Maar hoe kom je dan aan een goedkoop model? Daar kunnen wij je bij helpen. Onze elektrische zit sta bureaus wedijveren namelijk met de prijzen van IKEA.

Ons eerste elektrisch verstelbare zit sta bureau gaat vanaf 310 euro waarbij je zelf de houtsoort en de kleur van het onderstel kunt uitkiezen. Wil je meer privacy voor een optimale concentratie? Dan kun je tegen een meerprijs een privacyscherm erbij kopen en een kabelgoot om je kabels netjes op te bergen. Ontdek het zit sta bureau hier.

goedkoop zit sta bureau

Stabureau met uitgebreidere opties

Naast het model van 310 euro, bieden we er ook een aan vanaf 329 euro. Hierbij heb je de keus uit net wat luxere houtsoorten om te matchen met jouw kantooromgeving. Beide modellen zijn in drie maten verkrijgbaar. Dus of je nu vanuit een kleinere zolderkamer thuiswerkt of op een ruim kantoor: de keuze is reuze. Ontdek de luxere uitvoering van het betaalbare stabureau hier.

zit sta bureau

Design elektrisch verstelbare bureaus

Wij bieden niet alleen goedkope en tweedehands zit sta bureaus aan, maar ook duo- en design-bureaus. En alles daar tussenin. Voor bijna elk meubelstuk zijn er meerdere configuraties mogelijk. Dus welke grootte en uitvoering jij ook zoekt, wij kunnen je erbij helpen. Browse hier alvast door de mogelijkheden, maar trek ons gerust aan de mouw als je net iets anders zoekt.

Kom eens op de koffie

Bij Outlet Kantoormeubels beschikken we niet alleen over een fijne webshop, maar ook over een showroom. Dus wil jij alle zit sta-mogelijkheden eerst eens met eigen ogen bekijken? Beter nog: uitproberen? Kom dan gerust eens bij ons op de koffie. Wij loodsen je graag langs alle modellen. Kom je van ver? Geef ons even een belletje, dan bereiden we je komst voor. Tot gauw!

Kom op de koffie!