Kantoormeubelen kopen: nieuw of tweedehands?

Ben je op zoek naar een gebruikte bureaustoel voor je thuiswerkplek? Of wil je misschien een compleet kantoor (her)inrichten? Waar je dan ook naar op zoek bent, we helpen je graag bij de keuzes die komen kijken bij het kopen van kantoormeubelen.

Ons assortiment nieuwe en refurbished kantoormeubelen

Wanneer je je aan het oriënteren bent op kantoormeubelen kun je allereerst denken over of je voor gebruikt of nieuw kantoormeubilair wilt gaan. Of misschien voor een mix van de twee. Op onze website en op Marktplaats vind je ons assortiment met nieuwe en refurbished kantoormeubelen.

Advies bij kantoormeubelen kopen

Misschien heb je een bureaustoel nodig of zoek je naar een ergonomische thuiswerkplek met bijvoorbeeld een zit-sta-bureau. In onze andere blogs vind je informatie over wat ergonomisch is, hoe je je bureaustoel goed instelt en waarom wij fan zijn van de zit-sta-werkplek en we iedereen een bureaufiets of balanskruk aanraden.

Wanneer je een heel kantoor in gaat richten, kom je nog voor wat meer keuzes te staan. Hoe zorg je voor een goed klimaat in je kantoor? Hoe richt je een vergaderruimte zo in dat het de efficiëntie van vergaderingen bevordert? Waar worden je medewerkers blij van? Hoe zorg je voor voldoende opbergruimte? Hoe haal je een vervelende galm uit de ruimte? En wat is nu eigenlijk een goede bureaustoel?

Kantoorruimte met daarin schuifdeurkasten, een bureaustoel en een vast bureau. Dit bureau is het tweedehands bureau 160x80 cm Work. Deze is dus gebruikt.

Snelle vraag stellen of allround advies nodig? Laat het ons weten!

Met ons uitgebreide assortiment van balie tot kapstok, van archiefkast tot vergaderstoel en van bureaufiets tot akoestische panelen kunnen we je vast verder helpen. Je kunt altijd even contact opnemen. Met een simpele vraag of voor een allround advies. We houden ervan om simpele dingen simpel te houden. We nemen de tijd voor gedegen advies en we worden van uitdagingen alleen maar creatiever.

Bekijk de webshop