Kolfruimte voor op kantoor? Blijf flexibel met de mobiele kolfcabines!

Wanneer een van je medewerkers pas is bevallen, gun je het haar natuurlijk dat ze in alle rust kan kolven. Om dat mogelijk te maken, bieden wij losse kolfruimtes – of eigenlijk akoestische kolfcabines – aan. Zo’n kolfruimte is geluidsdicht, voorzien van een wasbak én natuurlijk een luxe stoel. Lees in deze blog álles over dit product.

Ontdek onze kolfruimtes

Akoestische kolfcabine als kolfruimte

Soms heb je geen vaste ruimte over om volledig in te richten als kolfruimte, daarom is de cabine zo ideaal. Deze kun je overal plaatsen. En verandert er iets op jouw kantoor? Dan kun je deze ook weer gemakkelijk vérplaatsen. Zo blijf je heel flexibel, zonder af te doen aan het comfort van pas bevallen medewerkers.

 

Kolfruimte vol comfort

De tijd dat je als kersverse moeder in de wc, serverruimte of vergaderhok moest kolven, is voorbij. Deze kolf cubicle is niet alleen geluidsdicht door de akoestische wandpanelen, het is ook voorzien van alle gemakken: een wasbak, fauteuil, kast voor de koelkast, spiegel en power unit.
Zo kan de hele kolfsessie plaatsvinden in één ruimte. Geen gehobbel meer naar de wastafel in de wc. In de kolfruimte is alles bijna vanuit de luie stoel te regelen. Kortom: geen getob!

kolfruimte comfort

Goede geluidsisolatie

We benoemden het al een paar keer: de akoestische kolfruimtes zijn enorm goed geïsoleerd. Dit geeft de gebruiker rust, want het geluid van het kolfapparaat is niet hoorbaar over de hele kantoorvloer. In tegenstelling tot wanneer je de wc gebruikt of een gewone vergaderruimte. Dit kan eventuele schaamte voorkomen.

Ontdek onze kolfruimtes
kolfruimte voor op kantoor

Extreem flexibel met lease

Onze kolfruimtes kun je kopen én leasen. Met dat laatste blijf je helemaal flexibel. En ontvang je altijd ondersteuning bij eventuele problemen. Je leaset de cabines al vanaf €297,- en €183,- per maand, afhankelijk van het model. Neem contact met ons op om de exacte specificaties af te stemmen.

Neem contact op!