Kolfruimte voor op kantoor? Ontdek onze comfortabele kolfkamers!

Pas bevallen medewerkers, gun je natuurlijk een rustige plek om in te kolven: een kolfruimte. Alleen heb je niet altijd een kamer over waarin dat kan. Daarom bieden wij onze mobiele kolfkamers aan, oftewel: de akoestische kolfcabine. Zo’n kolfkamer is geluidsdicht, voorzien van een wasbak én natuurlijk een luxe stoel. Lees in deze blog álles over dit product.

Ontdek onze kolfruimtes

Akoestische kolfcabine als kolfruimte

Tegenwoordig is het wettelijk verplicht om een kolfruimte aan te bieden op kantoor. Daar zijn een aantal richtlijnen voor. Zo moet de kolfkamer over een rustbank of bed beschikken, van binnenuit gesloten kunnen worden, voldoende afgezonderd en privé zijn. Op alles scoren onze kolfcabines goed en al helemaal op de privacy. Want ze bestaan volledig uit akoestisch materiaal.

En omdat ze monteerbaar zijn, kun je ze plaatsen waar je maar wilt. Ideaal als je geen vaste ruimte over hebt in het gebouw. En verandert er iets op jouw kantoor? Dan kun je deze ook weer gemakkelijk vérplaatsen. Zo blijf je heel flexibel, zonder af te doen aan het comfort van pas bevallen medewerkers.

Kolfruimte vol comfort

De tijd dat je als kersverse moeder in de wc, serverruimte of vergaderhok moest kolven, is voorbij. Deze kolfkamer is niet alleen geluidsdicht door de akoestische wandpanelen, het is ook voorzien van alle gemakken: een wasbak, fauteuil, kast voor de koelkast, spiegel en power unit.
Zo kan de hele kolfsessie plaatsvinden in één ruimte. Geen gehobbel meer naar de wastafel in de wc. In de kolfruimte is alles bijna vanuit de luie stoel te regelen. Kortom: geen getob!

Grote kolfkamer met zacht paarse wanden. In de kolfruimte zie we een wastafel met een wasbak, een comfortabele stoel en een koelkast staan.

Goede geluidsisolatie

We benoemden het al een paar keer: de akoestische kolfruimtes zijn enorm goed geïsoleerd. Dit geeft de gebruiker rust, want het geluid van het kolfapparaat is niet hoorbaar over de hele kantoorvloer. In tegenstelling tot wanneer je de wc gebruikt of een gewone vergaderruimte. Dit kan eventuele schaamte voorkomen.

Ontdek onze kolfruimtes
kolfruimte voor op kantoor

Extreem flexibel met lease

Onze kolfruimtes kun je kopen én leasen. Met dat laatste blijf je helemaal flexibel. En ontvang je altijd ondersteuning bij eventuele problemen. Je leaset de cabines al vanaf €297,- en €183,- per maand, afhankelijk van het model. Neem contact met ons op om de exacte specificaties af te stemmen.

Neem contact op!