Ladeblokken mogen om deze 4 redenen écht niet ontbreken in je kantoor

Ladeblokken zijn het ondergeschoven kind binnen de kantoorinrichting. Als de bureaus al besteld en de akoestische cabines al zijn opgebouwd, wordt er pas aan ladeblokken gedacht. Toch zijn ze onmisbaar binnen jouw kantoor. Wij geven je 4 redenen waarom dat zo is én stellen je voor aan ons assortiment.

Ontdek al onze ladeblokken

 1: Orde en efficiëntie

De eerste reden waarom een ladeblok niet mag ontbreken op jouw kantoor, is een open deur. Namelijk: orde en efficiëntie. Met een ladeblok maximaliseer je de opslag binnen werkruimtes, zodat er altijd plek is voor het opbergen van documenten, kantoorbenodigdheden en eventuele persoonlijke attributen. Vergeet je het ladeblok? Dan komt dit allemaal op het bureau terecht. Ware chaos!

2: Veiliger werken met ladeblokken

Na de invoering van de AVG is het belangrijker dan ooit om vertrouwelijke documenten veilig op te bergen. Nu werken we tegenwoordig veel digitaal, maar toch zijn er nog vaak zat printjes met daarin persoonlijke gegevens. Deze mogen absoluut niet rondslingeren op bureaus én moeten achter slot en grendel worden opgeborgen. Daarvoor lenen ladeblokken met een slotfunctie zich als geen ander.

3: Mobiliteit en flexibiliteit

Natuurlijk kun je documenten ook opslaan in wandkasten, maar die zijn log en zwaar. Dus die verplaats je niet zomaar. Een ladeblok verplaats je wél met gemak, helemaal als deze is uitgerust met wielen. Dus moet de samenstelling van de werkplek veranderen? Dan gooi je het kantoorplan én de opslag zonder moeite om.

4: Uitgebreide opbergmogelijkheden

Binnen een ladeblok heb je meer opbergmogelijkheden dan in een kast. De lades kun je namelijk uitrusten met uitneembare ladebakjes, hangmappenframes en een geïntegreerd kabelbeheerssysteem.

Zo kun je de opbergfuncties gemakkelijk aanpassen aan de behoeftes van de gebruikers. Elke functie vraagt namelijk weer om andere opbergruimte. Deze accessoires zijn goed betaalbaar, dus verandert het ladeblok van eigenaar? Dan wissel je gemakkelijk van opbergmogelijkheden.

Ladeblokken in allerlei prijsklassen

Dan is het nu tijd om kennis te maken met een aantal van onze ladeblokken. Wij bieden deze aan in verschillende prijsklassen. Zo hebben we gebruikte ladeblokken in de aanbieding tegen scherpe prijzen. Bieden we ladeblokken aan met sloten erop en zelfs ladeblokken die fungeren als een aanbouw aan je bureau, waardoor je ineens beschikt over een hoekbureau. Dat noemen we nog eens een upgrade!

Ontdek al onze ladeblokken
ladeblokken hoekbureau

Kom eens langs voor koffie!

Benieuwd naar ons hele ladeblokken-assortiment? Kom dan gerust eens bij ons langs om te kijken. Veel van wat op onze website staat, hebben wij namelijk ook op zicht in onze showroom.

Dan kunnen we je direct ook alles vertellen over de verschillende configuratiemogelijkheden. Moet je van ver komen? Geef ons dan een belletje, dan zorgen wij dat de koffie dampt en er een lekkere koek bij ligt.

Neem contact met ons op!