Robuuste boomstamtafel van suarhout in jouw kantoor of woning

Zoek jij voor jouw kantoor of woning nog een blikvanger? Overweeg dan een robuuste boomstamtafel van suarhout. Suarhout is een dikke houtsoort die in grillige, organische vormen groeit en dus een prachtige boomstamtafel oplevert. Deze kun je gebruiken als eettafel, tuintafel, vergader- of directiemeubel. Benieuwd? Lees dan snel verder. 

Wat is suarhout?

Suarhout halen we uit tropische gebieden en het is afkomstig van de Saman Samanea-boom, ook wel de Monkey Pod of Rain Tree genoemd. Deze bomen groeien in willekeurige richtingen, waardoor suarhout verstrengelde nerven heeft met prachtige kleurschakeringen. Daarnaast zorgt het er ook voor dat deze houtsoort heel sterk is. Het mooie is ook dat suarhout geen niet op uitsterven staat, mede doordat het snel groeit: wel anderhalve meter per jaar. 

Boomstamtafels kopen

Bij Outlet Kantoormeubels halen we onze suarhouten boomstamtafels uit Indonesië. Of eigenlijk: daar halen we de bladen vandaan. Je moet zelf een onderstel ervoor uitkiezen, dat monteren wij er dan onder. Boomstamtafels zijn er in een klein formaat van 180x80cm tot wel 650x150cm. Met zulke afmetingen vul je jouw vergaderruimte wel.  

Eigen unieke boomstamblad

Het blad van de boomstamtafel kun je naar eigen inzicht bewerken. Als je het binnenkrijgt, kun je het schuren en het daarbij laten. Plaats je de tafel dan buiten? Dan vergrijst het na verloop van tijd. Dit heeft geen enkele gevolgen voor de kwaliteit van het blad, want het blijft hoe dan ook in goede conditie. Moet het blad de originele houtkleur behouden? Dan raden wij aan om het blad te lakken. 

Onderstellen boomstamtafel

Bij Outlet Kantoormeubels hebben we verschillende onderstellen op voorraad die bij de verschillende afmetingen van de boomstambladen passen en bij de stijl die jij voor ogen hebt. Wij bevestigen deze graag voor jou aan het boomstamblad. Ook huizen we deze tafels voor je in, op basis van nacalculatie en het indicatiegewicht van 50kg per strekkende meter. 

Meer informatie over boomstamtafels

Wil jij jouw kantoor of woning verrijken met een prachtige boomstamtafel? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden en de stijl die jij op het oog hebt. Neem contact met ons op via info@outletkantoormeubels.nl of bel naar 0344-647052.

Neem contact op