Tweedehands kantoormeubels kopen in de Betuwe? Bezoek ook deze 9 hotspots

In Ochten, een fruitdorp in de Betuwe, verkoopt Outlet Kantoormeubels goedkoop, tweedehands kantoormeubilair. Wat je hier allemaal vindt? Thuiswerkplekken, directiebureaus en -bureaustoelen, vergadertafels, elektrisch verstelbare bureaus en meer. Allemaal gebruikt en dus een stuk goedkoper. Kom je van ver? Maak er dan een gezellig dagje uit van. Wij geven je negen tips voor een leuke trip door de Betuwe. 

Tip 1: Eethuis de Veerstoep

Heb je net een zwaar, tweedehands directiemeubel ingeladen? Dan ben je wel toe aan wat lekkers. Ga dan naar Eethuis de Veerstoep in Ochten. Dit is een snackbar, maar niet zomaar een: het ligt aan de dijk en vanuit de snackbar heb je een fantastisch uitzicht over de Waal. Of je nu zin in een ijsje, een patatje, een heerlijke vleesschotel of gewoon een colaatje hebt: bij Eethuis de Veerstoep in Ochten kun je het allemaal krijgen. 

Tip 2: De Pluktuin in IJzendoorn

Kom je in het voorjaar of in de zomer jouw goedkope kantoormeubilair bij ons scoren? Stop dan even bij De Pluktuin in IJzendoorn. Hier kun je je eigen bloemen plukken en even wat drinken. En wat is er nu gezelliger dan een bloemetje op je gebruikte bureau plaatsen? Zo ga je van een trip naar de Betuwe naar gezellig thuiswerken. 

Tip 3: De IJsboetiek in Kesteren

Hoeft een snack niet zo van jou, maar heb je gewoon zin in een lekker broodje voor de lunch? Dan móét je even langs bij de IJsboetiek. Hun broodjes zijn overheerlijk. En ben je oververhit door het sjouwen met een refurbished, elektrisch verstelbaar bureau? Dan kun je er ook de lekkerste ijsjes halen. Natuurlijk met een grote dot slagroom. 

Tip 4: Molen de Zwaluw in Kesteren

Ben je nog nooit bij een echte molen geweest? Ook die vind je in de Betuwe, en wel in Kesteren bij Molen de Zwaluw. Hier kun je een hapje eten, meel halen in de molenwinkel en natuurlijk de molen bezoeken. Kijk van tevoren wel even of deze open is, want anders sta je daar met je tweedehands vergadertafel. Is het open? Dan is het zeker de moeite waard, want vanaf de molen heb je een innemend uitzicht over de Betuwe. 

Tip 5: Restaurant Broer & Ko

Bezoek je Outlet Kantoormeubels later op de dag? En heb je zin om even gezellig te uiteten tegen een leuk prijsje? Ga dan zeker naar restaurant Broer & Ko in Kesteren. De eigenaar is een ontzettend gezellige vent, biedt een uitgebreide kaart aan en alles heeft een zacht prijsje. Daarbij is de inrichting ontzettend gezellig en is het altijd volle bak. Daar wil je toch zitten nadat je hét perfecte, tweedehands kantoormeubel hebt gekocht? 

Tip 6: Restaurant ’t Veerhuis

Zin om langs de Rijn te zitten, met prachtig uitzicht op de Grebbeberg? Dan ga je naar restaurant ’t Veerhuis in Opheusden. Na het vervoeren van een outlet hoekbureau heb je vast zin in een gele rakker of een ijskoude cola. Precies daarvoor zit je super bij ’t Veerhuis. Niet alleen is het er goed vertoeven, ze hebben ook overheerlijk softijs. 

Tip 7: Wandelen in de Blauwe Kamer

Vanaf ’t Veerhuis in Opheusden steek je gemakkelijk met de pond over naar Wageningen. Waarom je dat moet doen? Omdat je daar het natuurgebied de Blauwe Kamer vindt. Dus laat je kar met je goedkope, tweedehands kantoormeubilair even achter en zet flinke wandelstappen in de natuur. En heb je na het wandelen trek in een sterk bakkie? Stop dan even bij De Blaauwe Kamer; een restaurant midden in het natuurgebied. 

Tip 8: Ouwehands Dierenpark

Opties te over als je naar Outlet Kantoormeubels in Ochten komt, want vanuit de Betuwe rijd je zo naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Met tien minuten ga je van tweedehands kantoormeubels naar pandaberen. Vanaf half 9 zitten wij paraat, dus dan kun je na een bezoek aan ons de hele dag nog spenderen in de dierentuin. Dat is toch beregezellig? 

Tip 9: Winkelen in Rhenen

Ben je na het kopen van je refurbished, elektrisch verstelbare bureau nog niet klaar met shoppen? Ga dan plankgas naar Rhenen. Zet koers naar de Herenstraat en je vindt er de leukste boetiekjes, cafés en boekenzaken. Wat je bespaart op meubilair door tweedehands bureaus en bureaustoelen te kopen, kun je daar lekker uitgeven. Geld moet rollen, zeggen wij maar zo. 

Heel veel plezier!

Zie jij het nu wel zitten, zo’n dagje Betuwe? Kom dan snel even langs. Wij zetten de koffie voor je klaar en laten je de allermooiste, refurbished meubelstukken zien. 

Neem contact met ons op