Wandpanelen: ontdek dé stijlvolle upgrade voor bedrijfsinterieurs!

De tijd van grijze tapijttegels, witte plafondtegels, verrijkt met tl-bakken is voorbij. Het bedrijfsinterieur moet nu een gezellige, prettige omgeving zijn om in te werken. Hoe je dit in een handomdraai regelt? Met hout look-wandpanelen. Welke voordelen ze nog meer met zich meebrengen, lees je in deze blog.

Bekijk al onze wandpanelen hier!

Een natuurlijke uitstraling

We benoemden al dat hout sfeer meebrengt, maar het creëert ook een hele natuurlijke look. Zo beweeg je weg van het hele industriële van je zakelijke interieur en breng je er een zachte toets in aan. Daarbij is deze hout look verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en stijlen, dus vul je er gemakkelijk je bestaande huisstijl mee aan.

receptiebalie wandpanelen

Verbeterde akoestiek door wandpanelen

Wandpanelen zijn geen akoestisch materiaal, maar kunnen zeker bijdragen aan een betere akoestiek in de ruimte. Geluid reist namelijk het snelst langs kale wanden. Daardoor kun je in een lege ruimte een collega die ver van je af staat, woordelijk volgen. Met wandpanelen breek je de geluidsgolven die langs de wand bewegen, waardoor je een betere akoestiek krijgt.

wandpanelen

Veelzijdigheid van wandpanelen

Als decoratie zijn wandpanelen heel veelzijdig in te zetten. Je kunt het gebruiken voor een paar weloverwogen accenten of er juist hele muren mee bedekken. Ook kun je er bijvoorbeeld een receptiebalie mee bekleden.

Op vaste meubelstukken werkt het namelijk heel goed om dit soort decoratie toe te voegen. Maar natuurlijk is het mogelijk om er nog creatiever mee te zijn, door bijvoorbeeld deuren, kasten en bureaus ermee te bedekken. Het mooie is dat dit zowel in een huiselijke setting, in restaurants, hotels als in kantoorruimtes kan worden toegepast.

Bekijk al onze wandpanelen hier!
mdf wandpanelen

Vraag naar de mogelijkheden

Ben jij op zoek naar een specifiek soort wandpaneel? Trek dan bij ons aan de bel. Wij zijn erg thuis binnen deze productsoort en kunnen je daardoor goed assisteren in de zoektocht naar het juiste materiaal voor jouw omgeving.

Neem contact met ons op!