Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Je hebt altijd het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Maar twijfel je aan je bestelling, dan hebben wij veel liever van tevoren even contact. We laten klanten bijvoorbeeld regelmatig (gratis) bureaustoelen testen en we kunnen je ook meer uitleggen over verschillende materialen of de kwaliteit van een product.

Wil je toch een bestelling retourneren dan komen de kosten voor het verzenden daarvan voor eigen rekening. Om een product te retourneren kun je contact opnemen met info@outletkantoormeubels.nl. Wanneer we het product (met eventueel geleverd toebehoren) in de originele staat en verpakking ontvangen hebben, zullen we binnen 14 dagen het verschuldigde bedrag terugstorten.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je een product ruilen? Neem ook dan contact op met info@outletkantoormeubels.nl of bel ons. Ook hierbij komen de kosten van terugzenden voor eigen rekening.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.