Ergonomische bureaustoel goedkoop aanschaffen bij Outlet Kantoormeubels

Ergonomische bureaustoel goedkoop aanschaffen bij Outlet Kantoormeubels

Een ergonomische bureaustoel goedkoop kunnen aanschaffen. Dat is wat we bij Outlet Kantoormeubels bieden. Ergonomisch werken is ontzettend belangrijk. Zeker wanneer je veel in dezelfde houding werkt. We vertellen je graag meer over waar een ergonomische bureaustoel aan voldoet en hoe je deze goedkoop op de kop tikt.

Waar moet een ergonomische bureaustoel aan voldoen?

Wanneer je graag een ergonomische bureaustoel wilt, is het natuurlijk belangrijk om te weten wat een bureaustoel nou zo ergonomisch maakt. Het is eigenlijk heel simpel: een bureaustoel is ergonomisch wanneer je hem op veel verschillende manieren kunt verstellen.

Ongeveer alle bureaustoelen zijn in hoogte verstelbaar. Je kunt hem daarmee zo instellen dat je benen in een hoek van iets minder dan 90 graden staan.

Shop een ergonomische bureaustoel

Naast zithoogteverstelling is er ook zitdiepteverstelling. Daarbij gaat het erom dat de zitdiepte van de stoel goed aansluit bij de lengte van je bovenbenen. Voor een ergonomische zithouding stel je deze zo in dat er precies een vuist past tussen het einde van de stoel en je knieholte.

Rughoogteverstelling

Een ergonomische bureaustoel is idealiter ook voorzien van rughoogteverstelling. Met deze functie bereik je de juiste steun voor je rug en schouders.

Als laatste heeft een goede bureaustoel een rugleuning met synchroonmechaniek. Dit is een functie die werkt op gewichtsinstelling. Je kunt deze zo instellen dat de rugleuning de juiste steun en tegendruk geeft wanneer je aan het werk bent.

Er zijn bureaustoelen met nog meer functies, maar deze vier instellingen zijn onmisbaar bij een ergonomische bureaustoel.

Bureaustoel ergonomisch goedkoop

Nu je weet waar een ergonomische bureaustoel aan voldoet, vertellen we je ook graag hoe je deze voor een leuke prijs aanschaft. Bij Outlet Kantoormeubels vind je niet alleen goedkope, nieuwe kantoormeubelen, maar ook gebruikte bureaustoelen en ander kantoormeubilair. Nieuwe kantoormeubelen kopen we scherp in en de gebruikte kantoormeubelen voorzien we uiteraard ook van een gunstige prijs. Zo krijgt een goede bureaustoel een tweede leven en kun jij ergonomisch werken voor een leuke prijs!

Bekijk onze tweedehands bureaustoelen

Advies over goedkope, ergonomische bureaustoelen

Ben je op zoek naar de ideale bureaustoel voor jouw (thuis)kantoor, maar kun je toch nog wel wat extra advies gebruiken? We staan graag voor je klaar! Bel of mail ons gerust met al je vragen over ergonomie of over één van onze producten. Je kunt onze bureaustoelen natuurlijk ook komen testen in de showroom. Maak dan wel van tevoren even een afspraak, zodat je er verzekerd van bent dat er iemand aanwezig is die jouw vragen kan beantwoorden!

>> Contact

Ergonomische bureaustoel online kopen

Heb jij de perfecte bureaustoel al gevonden? Bestel hem gemakkelijk via onze webshop!

 

Bestel een ergonomische bureaustoel