Blogs

Lees alles over de verschillende producten die je bij Outlet Kantoormeubels vindt, de nieuwste ontwikkelingen en de laatste trends in onze blogs.

Waarop moet je letten bij de aankoop van een akoestische cabine?

Een akoestische cabine kan een uitstekende oplossing bieden om aan deze behoeften te voldoen. Bij het kopen van een akoestische cabine zijn er verschillende belangrijke aspecten om rekening mee te houden. In dit artikel gaan we in op deze punten en bespreken we enkele merken die aan diverse wensen kunnen voldoen.

Lees verder
akoestische stiltecabine

Hoe akoestiek werkt en de 3 belangrijkste akoestische tactieken

We vertellen je graag meer over de werking van akoestiek en de 3 belangrijkste akoestische tactieken.

Lees verder

Akoestische cabine óf vaste vergaderruimte?

Wil je graag meer weten over akoestische cabines en vaste vergaderruimtes?

Lees verder

Ergonomische bureaustoel goedkoop aanschaffen

Wil je graag ergonomisch werken, maar niet de hoofdprijs betalen voor een goede bureaustoel? We vertellen je meer over onze gebruikte en goedkope, nieuwe bureaustoelen.

Lees verder

Geef je kantoor een boost met design kantoormeubilair

Ben je op zoek naar kantoormeubilair voor jouw kantooromgeving? Kijk dan eens naar design kantoormeubilair.

Lees verder

Vergaderstoelen outlet: voordelige kwaliteit

Wil je voor een leuke prijs vergaderstoelen shoppen? Van een los exemplaar tot grote hoeveelheden, je bent bij Outlet Kantoormeubels aan het juiste adres!

Lees verder

Maak van je thuiswerkplek een fijne plek

De eerste dag thuiswerken leek het misschien nog aantrekkelijk om in een huispak te werken, maar we weten inmiddels dat dat na een paar dagen een stuk minder leuk wordt. Hoe werk je thuis wel fijn?

Lees verder
ergonomische thuiswerkplek

Refurbished kantoormeubilair voor een leuke prijs

Waar gebruikte kantoormeubelen of oude voorraden normaal gesproken in een container worden afgevoerd, kopen wij dit meubilair graag op. Veel producten kunnen zo door voor een nieuwe ronde.

Lees verder

Waarom een zit-sta-werkplek goed voor je is

Zeg je middagdip gedag met een zit-sta-werkplek. Wisselen van houding helpt je actief te blijven, maar een zit-sta-bureau heeft nog veel meer voordelen. er zijn ook tweedehands zit-sta bureaus.

Lees verder

Kantoormeubelen als visitekaartje van je bedrijf

Kantoormeubelen dragen bij aan de uitstraling van de identiteit van een bedrijf en in een fijne werkomgeving zijn werknemers positiever en is er minder ziekteverzuim.

Lees verder

Wat is een ergonomische werkplek?

Is al het printpapier altijd op, omdat de pakken opgestapeld onder de computerschermen staan? Dan gaat er iets niet goed. Ergonomisch werken begint met goed afgestelde kantoormeubelen.

Lees verder
ergonomische werkplek

Een schuifdeurkast voor een net kantoor

Een opgeruimde omgeving is een opgeruimd hoofd. Ben je toch wat rommelig en is er misschien wel een clean desk policy op kantoor? Denk dan eens aan een schuifdeurkast voor het opbergen van spullen.

Lees verder
schuifdeurkast

Een directiebureau met een chique uitstraling

Directiebureaus zijn vaak groter dan standaard bureaus, hebben een chique uitstraling en zijn in meerdere vormen leverbaar.

Lees verder
directiebureau

Wat is een goede vergaderstoel?

Nederlanders vergaderen veel, maar zijn er niet dol op. Tijd voor een efficiënte en fijne manier van vergaderen. Geef de vergaderruimte een update met comfortabele vergaderstoelen die aanzetten tot een actieve houding.

Lees verder
vergaderstoelen

Maak vergaderingen efficiënter met een mooie vergadertafel

De inrichting van een vergaderruimte is van invloed op de efficiëntie van een vergadering. Een vergadertafel is daarin een belangrijk element.

Lees verder

Geconcentreerd bellen in een telefooncel

Sommige telefoongesprekken vereisen concentratie of zijn privacygevoelig. Niet zo handig als je dan wordt afgeleid door het geluid van de collega’s om je heen. Of je collega’s door jouw belgewoontes.

Akoestische telefooncellen zijn er helemaal op ingericht om even rustig te kunnen bellen.

Lees verder
telefooncel

Ga de rommel te lijf met nieuwe of refurbished kasten

Opbergers op kantoor maken het makkelijker om het een beetje netjes te houden.

Lees verder
kasten

Verrijdbare ladeblokken

Afhankelijk van wat je erin op wilt bergen, kun je kiezen voor verschillende lades, zoals een pennenlade, een afsluitbare lade of een dossierlade/hangmappenlade.

Lees verder

Een gezond kantoor is meer dan een goed bureau

Goede koffie, een goed klimaat en lekker veel planten. Allemaal dingen die bijdragen aan een gezond kantoor en daarmee een fijne werkplek voor medewerkers.

Lees verder
gezond kantoor

De juiste bureauhoogte voor zittend en staand werken

Wat is de juiste werkhoogte voor jou? Kijk snel welke hoogte bij welke lichaamslengte hoort of stel je bureau in met wat vuistregels.

Lees verder
goede bureaustoel

Duurzame Bèta bureaustoelen

Bèta bureaustoelen zijn kwalitatief zeer goed. Naast oog voor kwaliteit heeft deze leverancier ook oog voor het milieu. Bij de productie van de bureaustoelen wordt daar namelijk volop rekening mee gehouden.

Lees verder

Zorg dat je ergonomisch zit

Het is  algemeen bekend dat hele dagen zitten niet goed voor je is. Extra belangrijk dus om te zorgen voor een goede ergonomische houding op de momenten dat je wel zit. Maar wat is nu eigenlijk ergonomisch zitten en hoe creëer je een ergonomische thuiswerkplek?

Lees verder
ergonomisch

Tweedehands kantoormeubel kopen of nieuw?

Ben je op zoek naar een gebruikte bureaustoel voor je thuiswerkplek of een compleet kantoor wilt (her)inrichten? We helpen je graag bij de keuzes die komen kijken bij het kopen van kantoormeubelen. Ga je voor gebruikte kantoormeubels of nieuw? Of een mix van de twee?

Lees verder
kantoormeubelen kopen

Circulaire kantoorinrichting: gebruik grondstoffen zo lang mogelijk

Bij een circulaire kantoorinrichting laat je een grondstof zo lang mogelijk laten circuleren. Bijvoorbeeld met refurbished kantoormeubilair of tweedehands kantoormeubels.

Lees verder

Kantoorinrichting met nieuw en tweedehands meubilair

Bij een compleet nieuwe kantoorinrichting gaat het om meer dan alleen meubilair. We adviseren je ook graag bij keuzes in akoestiek, ergonomie, licht en indeling.

Lees verder
kantoorinrichting

Een goede bureaustoel: hier moet het aan voldoen!

Heb je tips nodig bij het uitkiezen van de juiste bureaustoel? Deze kenmerken moet een goede stoel in elk geval hebben.

Lees verder

Akoestische werkplek: weg met irritante kantoorgeluiden

Iets waar je misschien niet als eerste aan denkt bij het inrichten van een kantoor is akoestiek. Een akoestische werkplek is op meerdere manieren te realiseren.

Lees verder
akoestische werkplek