Over ons

Over Outlet Kantoormeubels

Voor je werk moet je goed zitten, vinden wij. Want hoe kan jij nu knallen vanuit een piepende bureaustoel, achter een te laag bureau of op een rumoerige werkplek? Daarom maken wij goed zitten – of staan, net wat je wilt – toegankelijk, betaalbaar én duurzaam. Hoe we dat doen bij Outlet Kantoormeubels? Dat ontdek je hier! 

Neem contact met ons op!

Gat in de hand dichten: zo doen wij dat

In 2021 richtten wij het label Outlet Kantoormeubels op om kantoormeubilair betaalbaar te maken. Dat realiseren we op twee manieren, namelijk door gebruikt meubilair te verkopen én betaalbare merken te scouten. Zo kun je terecht voor tweedehands meubels en scherp geprijsd, nieuw kantoormeubilair.  

Zo regelen we bij Outlet Kantoormeubels alles voor je

Is er nog iets mooiers dan betaalbaar meubilair? Nou, wat zeg je ervan om alles rondom je bedrijfsinrichting aan ons over te laten? Zoals:

  • Meubels op maat laten maken 
  • Interieurontwerpen aanleveren
  • Interieuroplossingen bedenken  
  • Projectinrichting begeleiden; van bestelling tot montage 
  • Schakelen met externe partijen 
  • Het vinden van jouw (gebruikte) droommeubels 

Ons motto is ‘kan niet, bestaat niet’. Dus zoek je hulp bij je projectinrichting? Ben je benieuwd naar onze meubels? En wil je deze even uitproberen? Kom dan langs bij onze showroom! En lees hier alvast over eerdere projecten die wij voor klanten begeleidden.   

Lees hier onze klantcases

Groen moet je doen: en zo doen wij dat

Vanuit je luie bureaustoel bijdragen aan een betere wereld? Dat kan als je die bureaustoel bij ons koopt. Wij dragen namelijk bij aan de circulaire economie door gebruikte meubels een tweede, refurbished leven te geven.  

Ook kopen we Europese merken in die in Europa produceren. We besteden ons transport uit aan partijen die zo efficiënt mogelijke routes rijden. En we verduurzamen ons pand, onder andere met ledverlichting en zonnepanelen. Zo doen wij groen. Lees hier meer over hoe wij inzetten op duurzaamheid.

Bezoek onze showroom!

Heb je interesse in onze kantoormeubels? Of wil je graag sparren over jouw kantoorinrichting? Kom dan naar onze showroom aan de Heuningstraat 29 in Ochten, Gelderland.

Laat van tevoren even weten dat je komt, dan zetten wij de koffie klaar.

kastenwand outlet kantoormeubels, van zwart ijzer en gevuld met houten bakken en groene akoestische panelen.
kastenwand in het midden gevuld met poefs die horizontaal op elkaar zin gestapeld, met aan weerszijden groene poefs en in het midden grijze.
kantoor outlet kantoormeubels met links de kastenwand en in het midden een vergadertafel met plantenbakken erboven.
entree met in de rechterhoek een gouden giraf.
showroom van outlet kantoormeubels met daarin akoestische cabines, een ovaal bureau, bartafel en een stoel.
showroom van outlet kantoormeubels met daarin een aantal bureaus in allerlei kleuren en een bartafel met rode barstoelen erachter.
cane corso bowie ligt in deuropening van het kantoor van Outlet Kantoormeubels.

Maak kennis met Joan en Casper

Goed, nu weet je wat we doen. Maar het is natuurlijk ook leuk om er een gezicht bij te hebben. We stellen ons even voor!  

Joan 

Spin in het web. Verkoopt, regelt de logistiek, spoort meubels voor je op, denkt met je mee over oplossingen, zodat jij het perfecte meubelstuk in huis haalt. Zet ook goede koffie! 

👉 Blijf op de hoogte van acties en mooie projecten via Joans LinkedIn profiel.

Portretfoto van een jonge man met donkerblond haar, die lacht. Hij draagt een grijze trui.

Casper

Het creatieve brein. Zoekt altijd naar vernieuwende merken en unieke producten. Kan hij het niet vinden? Dan ontwerpt hij het zelf. Want kan niet, bestaat niet.  

👉 Ontdek Caspers visie op kantoormeubilair via zijn LinkedIn profiel.

Portretfoto van een lachende man van vijftig jaar. Hij draagt een zwart overhemd.

Anne

De onlinemarketeer. Schrijft blogs, social posts, mailings en productomschrijvingen. Optimaliseert de SEO. Outlets web wizard. ✨

Portretfoto van een vrouw met blond haar in een knot en een zwarte trui en blazer aan.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op 0344-647052 of mail naar verkoop@basbv.nl.

Neem contact met ons op!