Met gebruikte bureaustoelen zit je voor een prikkie

Zoek jij een goedkope bureaustoel, maar dan wel van een goede kwaliteit? Ontdek dan onze gebruikte bureaustoelen. Hiermee haal je namelijk een kwaliteitsstoel in huis, tegen een schijntje van de oorspronkelijke prijs. Welke voordelen tweedehandsbureaustoelen nog meer met zich meebrengen? Ontdek het hier!

Ontdek alle gebruikte bureaustoelen

Voordeel 1: scherp geprijsd

Begin jij net met jouw onderneming? Of moet je goede thuiswerkplekken leveren aan je medewerkers? Dan kan het budget-technisch interessant zijn om gebruikte bureaustoelen te kopen. Deze zijn namelijk scherp geprijsd, maar ergonomisch vaak beter dan goedkope, nieuwe stoelen. Wij adviseren je graag over het zitcomfort van de outletstoelen in kwestie.

gebruikte bureaustoelen

Voordeel 2: duurzaamheid

Het aanschaffen van gebruikt kantoormeubilair is veel duurzamer dan nieuw kopen. Je voorkomt namelijk dat deze goede stoelen bij het afval komen te staan. Hiermee draag je bij aan de circulaire economie, aangezien er geen nieuwe grondstoffen te pas komen aan deze aanschaf. Zo wordt het halen van je duurzaamheidsdoelen een stuk gemakkelijker.

gebruikte bureaustoel

Voordeel 3: hoge kwaliteit gebruikte bureaustoelen

Outletbureaustoelen zijn vaak van een hogere kwaliteit dan nieuwe stoelen in dezelfde prijsklasse. Deze zijn van oorsprong namelijk duurder geweest en dus was er meer ruimte voor sterkere materialen en betere, ergonomische systemen. Natuurlijk gaat dit niet altijd op, maar wij kunnen je goed adviseren over bij welke stoelen dit het geval is.

tweedehands bureaustoel

Voordeel 4: een unieke uitstraling

Bij ons assortiment van gebruikte bureaustoelen, zitten geregeld hele bijzondere producten. Wij kopen deze namelijk op verschillende plekken op en dat betekent dat we soms een volledig designassortiment binnenhalen. Daarmee geef je jouw kantoortuin of thuiswerkplek ineens een totaal andere uitstraling. En dat dus voor een prikkie!

Ontdek alle gebruikte bureaustoelen
outlet bureaustoel

Neem contact op

Op zoek naar een specifiek type tweedehandsbureaustoel? Neem dan gerust contact met ons op, dan denken we graag met je mee.

 

Neem contact met ons op!