Comfortabel wachten? Regel het met een wachtbank

Wachten bezoekers of klanten in jouw kantoorpand vaak in een wachtkamer of bij de receptiebalie? Of heb je een praktijk in de gezondheidszorg? Richt de wachtkamer dan gezellig en comfortabel in met een wachtbank. Zo zitten mensen op hun gemak, vliegt de tijd en voorkom je ontevredenheid als het wat langer duurt. 

Soorten wachtbanken

Afhankelijk van de hoeveelheid bezoekers die je gemiddeld tegelijkertijd krijgt en de grootte van de wachtruimte, bepaal je de lengte van je wachtbank. Het begint vanaf tweezits, maar loopt door tot vijfzits en meer. Onze wachtbanken:

  • Zijn volledig gestoffeerd
  • Hebben geen armleuningen
  • Hebben een verchroomd, stalen onderstel
  • Hebben kunststof glijders
Belstoel

Stoffering van de wachtbank

De wachtbank komt in veel verschillende kleuren en stoffen. Wil jij een wachtbank die niet alleen comfortabel is, maar ook mooi kleurt met de omgeving? Vraag dan bij ons een stoffenstaal aan. Daarmee kun je niet alleen een kleur, maar ook type stof kiezen. Dit levert mogelijk een meerprijs op voor de wachtbank.

Comfortabel wachten

Om mensen tevreden te houden terwijl ze wachten, is het niet alleen belangrijk om comfortabele meubels zoals een wachtbank te plaatsen, maar ook om over de sfeer na te denken. Denk aan gezellige verlichting, plantenbakken die de akoestiek verbeteren, een mooie kleur op de muur en wat aankleding met tijdschriften en kleine accessoires. Op die manier kunnen mensen comfortabel wachten.

Wachtbank aankopen

Heb je interesse in het aankopen van een wachtbank? Neem dan contact met ons op en dan onderzoeken we samen hoe we de wachtbank volledig kunnen aanpassen naar jouw smaak. Neem contact op via info@outletkantoormeubels.nl of 0344-647052.