Levering en montage

Levering en montage

Wanneer je een bestelling geplaatst hebt, gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag. We streven ernaar om het artikel binnen vier werkdagen te leveren. Dit lukt niet altijd. Bijvoorbeeld wanneer producten niet voorradig zijn. De levering van je bestelling kan dan wat langer duren. Mocht je van tevoren willen weten wat de exacte levertijd is, neem dan even contact met ons op.

Levering

De levering van kantoormeubilair bedraagt standaard €30,00 excl. btw. Dit bedrag betaal je eenmalig. Bestel je meerdere producten dan blijven de bezorgkosten €30,00. Bij groot of zwaar meubilair kan deze prijs hoger zijn. Dit staat altijd bij het product en in je winkelmandje aangegeven. Mocht je enkel een klein accessoire, zoals een monitorarm of losse bureaustoelwieltjes nodig hebben, neem dan even contact op dan passen we de verzendkosten voor je aan.

Levering verloopt via een externe pakketdienst.

Montage

De montagekosten bedragen standaard 10% van het totaalbedrag. Deze kosten zijn exclusief btw. Onze voorkeur gaat altijd uit naar leveren en monteren. Waarom? Zo weten we zeker dat een product op de juiste manier vervoerd en in elkaar gezet wordt. Ook dragen wij daarbij het risico voor de verzending en montage. Mocht er onverhoopt een beschadiging ontstaan tijdens levering of montage dan komt dit voor onze rekening. Wanneer u een artikel zelf ophaalt en in elkaar zet, kunnen wij deze garantie niet geven.

Bij bepaalde producten is levering inclusief montage dan ook de enige optie. Denk bijvoorbeeld aan een telefooncel of directiebureau. Deze meubels moeten door een professional in elkaar gezet worden om beschadigingen te voorkomen.

Onze prijzen voor montage zijn gebaseerd op de verkoop voor één stuk of enkele stuks. Neemt u grote aantallen af, neem dan contact op voor een montageprijs op maat.

Leveren op verdieping

Wanneer er een ruime lift aanwezig is, leveren wij de producten voor dezelfde prijs ook op verdieping. Moet er op een verdieping geleverd worden die alleen per trap te bereiken is, dan vragen wij u dit aan te geven bij het bestellen. We ontvangen graag foto’s van de situatie en zullen naar aanleiding daarvan de prijs voor levering en montage berekenen.

Wij maken geen winst op de lever- en montagekosten.