Een mooie vergadertafel voor een efficiënte vergadering

De inrichting van een vergaderruimte is van invloed op de efficiëntie van een vergadering. Een vergadertafel is daarin een belangrijk element.

Onze nieuwe en gebruikte vergadertafels zijn er in verschillende vormen. We hebben ovale (ellipsvormige) vergadertafels, maar ook ronde, vierkante en rechthoekige tafels. Verkrijgbaar in onder andere zwart, wit, grijs en hout(kleur), met kolompoot, vierpoot of kruispoot. 

Zit-sta-vergadertafel zorgt voor een actieve houding

Bij het vergaderen is het natuurlijk ook van belang dat medewerkers comfortabel zitten. Met onze vergaderstoelen kun je het plaatje compleet maken. Merk je dat je medewerkers snel afgeleid zijn tijdens vergaderingen of wil je wat meer wisselen van houding tijdens de werkdag? Overweeg dan ook eens een zit-sta-vergadertafel of bijvoorbeeld een hoge vergadertafel met barkrukken. Een actieve houding en prettig ingerichte ruimte kunnen een vergadering productiever maken.

Vergaderingen hebben bij sommige mensen het imago saai en stoffig te zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Wil je graag efficiënt vergaderen in een mooie ruimte? Wij denken graag met je mee over de inrichting van de vergaderruimte en kunnen daar een ontwerp voor leveren. Maar ook voor een losse tafel, stoel of andere meubels voor een vergaderruimte kun je contact met ons opnemen. We staan je graag te woord!

Bekijk onze vergadertafels
vergadertafel