Akoestische cabines mixen en matchen voor ATAG

Om vergaderingen en overleggen van verschillende groottes te faciliteren, wilden Marga Geurtsen en Nando Nengerman van ATAG in Duiven drie akoestische cabines aanschaffen. In hun zoektocht kwamen ze bij ons terecht. Samen stelden we een set samen dat voldeed aan de wensen. Hoe dat verliep, lees je hier.

ATAG in je keuken

Als je even rondkijkt in je eigen keuken, zie je hoogstwaarschijnlijk wel een product van ATAG staan. Ergens op een koelkast, kookplaat, vaatwasser of oven ontdek je vast hun naam of dat van hun dochtermerken ASKO, Etna en Pelgrim. Achter zoveel merken en producten schuilt natuurlijk een heel team aan personeel, dat veel met elkaar in gesprek is. Om daar rustige ruimtes voor te creëren, zochten ze naar akoestische cabines.

Meedenken over het investeringsplaatje

Akoestische cabines zijn ontzettend handig, maar ook kostbaar. Daarom dachten we met Marga en Nando mee over de hoogte van de investering. Narbutas is een merk met een enorm goede prijskwaliteitverhouding en Joob biedt geregeld demomodellen aan voor een scherpe prijs. Uiteindelijk kwamen we uit op twee Narbutas-cabines – een kleine voor twee personen en een middelgrote voor maximaal zes personen – en een vierpersoons cabine van Joob.

Terug naar school

Natuurlijk wilden Marga en Nando weten hoe deze cabines er in het echt uitzagen. Je wilt een gevoel krijgen bij het product. En heel begrijpelijk wilden ze hier geen uren voor rijden. Daarom vroegen we een van onze klanten met dezelfde cabines – het Van Lodenstein College in Barneveld – of we bij hen langs mochten komen.

Hoewel het in een vakantieperiode was, waren ze zo vriendelijk om hun deuren voor ons open te stellen. Marga en Nando waren blij met deze bereidwilligheid van de school, want hierdoor konden ze direct spijkers met koppen slaan.

Een tevreden klant

De akoestische cabines die ze bij het Van Lodenstein College zagen, vielen in de smaak. Dus werd de knoop snel doorgehakt en konden we na een aantal weken de cabines monteren. Bij ATAG zijn ze erg blij met het resultaat en de rust waarin ze nu kunnen vergaderen en nieuwe plannen kunnen laten sudderen.

akoestische cabine in een kantooromgeving, met blauwe treinbankjes erin

Mixen en matchen

Als het op de aanschaf van meerdere akoestische cabines aankomt, kunnen wij altijd combinaties maken die budgettair gezien interessant zijn. Door de jaren heen bouwden wij veel ervaring op met verschillende merken en zijn daardoor ook bekend met de prijs-kwaliteitverhouding ervan. Wil jij akoestische cabines kopen? En wil je advies over welke merken het beste aansluiten bij jouw behoeften? Neem dan contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

Neem contact met ons op!
atag akoestische cabine mixen en matchen
grote akoestische cabine in een kantooromgeving, met blauwe treinbankjes erin
interieur van een akoestische cabine met groene bekleding en een tafeltje
akoestische cabine in een kantooromgeving, met blauwe treinbankjes erin
atag akoestische cabine mixen en matchen