Project: Middelbare school maakt ruimtes breder inzetbaar met akoestische cabine

Middelbare scholen zoeken altijd naar manieren om hun ruimtes zo optimaal mogelijk te gebruiken. Zo ook het Van Lodenstein College in Barneveld. Zij hadden nog een grote ruimte over die ze graag breder wilden inzetten. Ze vroegen ons om over een oplossing mee te denken. Nou, daar draaien wij onze hand niet voor om. Met welke oplossing we kwamen? Dat lees je in dit blog.

Neem contact op

Oplossing: tweepersoonscabine

Hoe maak je een grote ruimte breder inzetbaar? Dat was de vraag waar we ons samen met het Van Lodenstein College over bogen. Uiteindelijk kwamen we uit bij een akoestische cabine voor twee personen. Hierin kunnen een docent en leerling ongestoord overleggen én blijft de ruimte beschikbaar voor andere activiteiten. Daarbij is zo’n cabine niet permanent. Dus vind je na een tijd een ander geschikt doel voor die ruimte? Dan verhuis je de cabine gemakkelijk ergens anders naartoe.

middelbare school akoestische cabine

De juiste akoestische cabine-match vinden

De oplossing was redelijk snel gevonden, maar toen ontstond de vraag: welk type akoestische cabine wordt het? Er zijn natuurlijk wensen, eisen en een budget waaraan je moet voldoen. Na wat wikken en wegen, kwamen de cabines van Narbutas als de beste match naar voren. Deze fabrikant combineert als geen ander een schappelijke prijs met kwaliteitsmaterialen. Zo dempt deze tweepersoonscabine geluid ontzettend goed, wat de privacy van gesprekken garandeert.

akoestische werkplek

Service tot aan het eerste gebruik

Nadat de keuze viel op de akoestische cabine van Narbutas, is deze besteld. Ook verzorgden wij het bezorgen en plaatsen hiervan. Bij Outlet Kantoormeubels werken we met vaste monteurs die inmiddels alle ins en outs van onze akoestische cabines kennen. Zodat wij zeker weten dat we goede service leveren tot aan het eerste gebruik. Het Van Lodenstein College is erg tevreden met deze nieuwe oplossing en de eerste overleggen vonden er al in plaats.

akoestische stiltecabine

Neem contact op

Wil jij jouw ruimtes ook breder inzetbaar maken? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te overleggen.

Neem contact op
akoestische stiltecabine
akoestische werkplek
middelbare school akoestische cabine