Kabelmanagement: zo houd je je kantoor overzichtelijk en strak

Struikelde jij vandaag voor de zoveelste keer over een kabel? Ben je het zat om continu naar die dradenchaos te kijken? En is het daardoor ook een crime om ook maar een scherm te verhuizen? Laat je dan door ons helpen om je kabelmanagement op orde te krijgen. Ontdek in deze blog hoe wij dit voor je regelen én wat het je oplevert.

Vraag een offerte aan voor kabelmanagement!

Wat is kabelmanagement?

Kabelmanagement klinkt misschien wat gek, maar het behelst eigenlijk precies wat het is. We “managen” of beheren je hele kabelhuishouding. Met oplossingen zoals kabelgoten, doorvoerdoppen, kabelbescherming, kabelbinders, rangeerpanelen, spiraalbanden en nog veel meer. Met als uiteindelijke doel dat al jouw kabels netjes zijn weggewerkt, niet meer rondslingeren én makkelijk los te koppelen zijn als dat nodig is

kabelmanagement

Dit levert kabelmanagement je op

Je bent absoluut niet de enige die zich irriteert aan alle losse snoeren op kantoor. Maar net als vele anderen zet jij ook niet zomaar de stap richting kabelmanagement. Jij wilt eerst weten wat het je oplevert. `dat snappen wij, dus hierbij 5 voordelen van goed kabelmanagement:

  1. Veiliger werken; over opgeruimde kabels kun je niet struikelen
  2. Professionelere uitstraling; een kantoor vol snoeren oogt rommelig en onoverzichtelijk
  3. Meubilair komt tot z’n recht; niks ontsiert een designbureau zo, als losse kabels
  4. Meer werkplezier; werknemers raken tijdens het werk niet meer verstrikt
  5. Gemakkelijker verhuizen; je hoeft niet meer de Sudoku te leggen van welk snoer bij welke monitor hoort

Gecertificeerde partner

De reden waarom weinig kantoren hun kabelmanagement op orde hebben, is dat het tijdrovend en complex is om te organiseren. Daarom werken wij met een partner die gecertificeerd is op het gebied van kabelmanagement én hardware verhuizingen. Doordat zij hier op dagelijkse basis mee bezig zijn, weten zij precies welke oplossingen bij jou passen en hoe je jouw hardware het beste kunt inruimen. Dus je bent in goede handen.

Hoe gaan wij te werk?

Stel jij bestelt bij ons nieuwe werplekken voor jouw kantoor en voegt hier ook kabelmanagement aan toe: hoe gaan wij dan te werk? Als eerst laten we jou en je collega’s een week lang werken aan de nieuwe werplekken. Daarna evalueren we samen hoe dit bevalt.

Werkt een bepaalde opstelling niet? Dan passen we die eerst aan vóórdat we de kabels wegwerken. Ben je tevreden? Dan komt onze partner bij je langs om alle kabels weg te werken, zodat het nieuwe kantoormeubilair alle shine pakt en niemand z’n enkel verstuikt door een printerkabel.

Meer weten over kabelmanagement

Wil jij direct aan de slag met kabelmanagement? Of er meer over weten? Neem dan contact met ons op. Samen zetten we de eerste stap richting een toekomst zonder kabelchaos.

Neem contact met ons op!