Op zoek naar een plantenbak voor kantoor? Wij weten wel van planten!

We spenderen een groot deel van onze tijd aan werk. Dan wil je er toch leuk bij zitten? Regel daarom een plantenbak voor op kantoor. Niet alleen breng je groen in je omgeving, waarmee je rust creëert, maar je dempt ook het geluid. Want plantenbakken hebben ook een akoestische functie. Welke plantenbakken er zijn? Lees het hier.

Neem contact op

Houten plantenbak voor kantoor

De veelzijdigste groenvoorziening is de houten plantenbak. Deze kun je tussen duobureaus en in je kantine plaatsen of gebruiken als afscheiding in je kantoortuin. Deze plantenbak vul je vervolgens met echte of met nepplanten, om zo tot een groen geheel te komen. En wil je even wat anders? Dan wissel je het in no time om voor iets nieuws.

plantenbak voor kantoor

Plantenbak voor vergadertafel

Naast de houten plantenbak hebben we ook de vergadertafel Nova Wood. Deze tafel wordt omgeven door een houten stellage waar bovenin plantenbakken zijn bevestigd. Hierbij creëer je ook een soort afscheiding en een hele andere look op je kantoorvloer. Want het oogt als een bloemig balkon aan de Italiaanse Rivièra. Wie wil daar nu niet bij wegdromen?

plantenbak naast elektrisch verstelbaar bureau

De groene flexwall plantenbak voor kantoor

Wil je je kantooromgeving echt een oppepper geven? Ga dan voor onze Flexwall. Dit is een kastenwand die bestaat uit open gedeeltes en kastjes, waarin je ook prachtige groene plantenbakken kunt plaatsen. Aan deze kast bevestigen wij vaak een bartafel. Hieraan kun je staand werken, overleggen of gezellig lunchen. Zo geef je je kantoor een informele en tegelijkertijd chique sfeer mee, want je kunt niet ontkennen dat deze flexwall uitstraling heeft.

planten flexwall kantoor

Neem contact op

Kun jij niet wachten om je kantooromgeving wat te vergroenen? Nou, wij weten wel van planten, dus klop gerust bij ons aan. Neem hier contact met ons op, dan spreken we met jou alle mogelijkheden door. Want dat zijn er nog veel meer dan we in de webshop weergeven!