Wandbank op maat kopen: er is meer mogelijk dan je denkt!

Een wandbank an sich is al een uniek meubelstuk. Maar met bepaalde uitvoeringen maak je het nog extra bijzonder. Dus waarom koop je niet meteen een wandbank op maat die exact bij de uitstraling van jouw kantoor, kantine of horecagelegenheid past? Wij stellen de verschillende mogelijkheden aan je voor.

Ontdek alle wandbanken

Wandbank op maat: Chesterfield-uitvoering

Wil je jouw ruimte sfeer meegeven? Luxe en tegelijkertijd warmte uitstralen? Kies dan voor de wandbank met knopen erin. Deze uitvoering doet denken aan de befaamde Chesterfield-bank en brengt een bijzondere structuur aan de wandbank aan. Dat maakt het direct opvallender dan een recht-toe-recht-aan-model.

wandbank op maat

Make the wave

Voeg organische vormen toe aan je ruimte, met de gegolfde wandbank. Deze ziet er zo uniek uit, dat het haast het concept van de wandbank voorbijstreeft. Het is een golf die zich verplaatst door jouw ruimte. En het biedt de personen die op de bank zitten privacy, doordat de golven hen afschermen van de mensen die naast ze zitten.

wandbank kopen

Intieme cirkel

Wat is er nu gezelliger dan overleggen of samen eten aan een ronde tafel? Nou, dat doen op een ronde wandbank. Door de hoge rugleuningen en de ronde vorm, scherm je groepen van elkaar af en kunnen ze opgaan in elkaars aanwezigheid. Als dat geen sfeer creëert, weten wij het ook niet meer.

wandbank cirkel

Boven het maaiveld uit

Sla twee vliegen in één klap met deze wandbank met enorm hoge rugleuning. Niet alleen creëer je hiermee zitgelegenheid, je dempt ook het geluid in de ruimte doordat je de wanden met de zachte rugleuning bekleedt. Ideaal voor wachtruimtes, kantines en recepties.

wand bank met hoge rugleuning

Double trouble-wandbank

Snel veel zitruimte regelen? Kies dan voor de dubbele wandbank. Hierbij zijn aan beide kanten van de rugleuning zitvlakken bevestigd. Ook deze is ideaal voor een wachtruimte, bijvoorbeeld bij de tandarts, gemeente, huisarts of zelfs een bibliotheek.

dubbele wandbanken

Vogel het samen uit

Gezellige overlegplekken creëren met wandbanken op maat? Kies dan voor de vogelhuis uitvoering. Hierbij zit er een frame in de vorm van een huis rondom twee wandbanken die tegenover elkaar zijn bevestigd. Een ideale én leuke plek om te overleggen.

Ontdek alle wandbanken
wandbank strandhuis

Wandbank op maat

Natuurlijk bieden wij naast deze unieke uitvoeringen ook standaard wandbanken aan, in strakke vormen. Toch is eigenlijk geen enkele wandbank basic, want jij bepaalt hoe deze eruit komt te zien. Maatwerk dat aansluit op jouw persoonlijke smaak.

Je kunt hierbij uit ontzettend veel stofgroepen kiezen, de zithoogte en hoogte van de rugleuningen bepalen én zelfs de stiksels selecteren. Neem contact met ons op om alle mogelijke configuraties door te spreken.

 

Neem contact op!