Zit sta hoekbureau: breng je werkplek naar de next level!

Het eenpersoons-zit sta bureau is inmiddels welbekend. Maar wist je dat eigenlijk alle bureaus in zit sta-variant verkrijgbaar zijn? Zo ook het vertrouwde hoekbureau. Ontdek het zit sta hoekbureau hier én hoe je het meeste uit dit product haalt.

Direct naar de producten

Waarom een zit sta bureau?

Het zal geen nieuws voor je zijn dat de hele dag zitten slecht voor je is. Maar hoeveel gezonder is het dan eigenlijk om achter een zit sta bureau te werken? Nou, heel veel.

Zo verbrand je meer calorieën op een dag als je zitten en staan afwisselt, verklein je de kans op werkblessures, verminder je het risico op hartklachten en beroertes. Simpelweg door staan en zitten af te wisselen. Een kleine aanpassing dus, die je veel oplevert.

De voordelen van een zit sta hoekbureau

Dat een zit sta bureau beter is voor je gezondheid moge duidelijk zijn. Maar waarom zou je kiezen voor een zit sta hoekbureau? Simpelweg voor de ruimte. De hoek geeft je de mogelijkheid om aan het ene gedeelte te werken en op het andere gedeelte papieren of apparaten uit te stallen.

Ben je bijvoorbeeld een designer? Dan kan het ideaal zijn om een 3D-printer, twee beeldschermen, een tablet en proefprints uit te kunnen stallen op één bureau. Het geeft je namelijk beter overzicht, zonder dat je direct een rommelige werkplek hebt.

Maak kennis met de Motion-bureaus

Nu we de voordelen helder hebben, is het tijd om onze Motion-modellen te ontmoeten. Deze verdelen we onder in houtgroep 1 en houtgroep 2. Het verschil? Bij nummer 2 heb je meer keuze uit luxere houtsoorten.

Wat deze twee zit sta hoekbureaus zo bijzonder maakt? Het strakke design, met drie wangen verbergt eventuele stekkers en ladeblokken onder het bureau. En de elektrische mechaniek schuift mooi in en uit, uit de wangen. Waardoor het een minimalistische uitstraling heeft.

Direct naar de hoekbureaus
zit sta hoekbureau

Maatwerk zit sta bureau

Op de website geven we al verschillende configuratiemogelijkheden weer voor de zit sta hoekbureaus. Maar er is nog veel meer mogelijk dan wij ooit kunnen weergeven. Zo zijn er verschillende maten beschikbaar en kunnen we zelfs maatwerk voor je regelen. Benieuwd naar de opties? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op!