Geef je kantoor een boost met design kantoormeubilair

Ben je op zoek naar kantoormeubilair voor jouw kantooromgeving? Kijk dan eens naar design kantoormeubilair. Want waarom zou je altijd voor de standaard meubels kiezen? Een beetje afwijken van de rest kan geen kwaad, toch?   

Functioneel design

Bij Outlet Kantoormeubels hebben we een uitgebreid assortiment aan design kantoormeubelen die tot hun recht komen in verschillende kantooromgevingen. Én die dezelfde functionaliteiten hebben als het standaard bureau of de doorsnee tafel. 

Misschien ben je bang dat het niet tijdloos genoeg gaat zijn, maar goed design is altijd tijdloos. En je werkt dag in dag uit aan dat bureau, dan mag het toch ook wel een mooie uitstraling hebben? Om je te overtuigen van hoe mooi design kantoormeubilair is, laten we je wat voorbeelden zien. 

De Narbutras DUO-werkplekken

Mooie wangen, in hoogte verstelbaar en veel keus uit bladkleur: dat krijg je allemaal bij deze design DUO-werkplekken. Ga jij voor grijs, wit of amber eiken? Wat je ook kiest, met deze werkplekken geef je jouw kantooromgeving direct een strakkere uitstraling. 

Bekijk hier ons hele aanbod: DUO-werkplekken

Designwerkplekken met bijzondere onderstellen

Een T-voet voor al je meubilair? Niet met deze eenpersoons werkplek. Deze designbureaus hebben prachtige ring- en Y-poten. Hierdoor zijn het direct blikvangers in jouw kantoor. En je hebt de keus uit wel zeven bladkleuren!

Bekijk hier ons hele aanbod: designwerkplekken met bijzondere onderstellen

Vergadertafels met een rooster als dakelement

Vergaderen onder een mooie plantenhemel? Het kan met onze vergadertafels op barhoogte. Ze zijn verrijdbaar en hebben een rooster als dak waarop je verschillende mooie installaties kan maken. Benieuwd?

Bekijk hier ons aanbod: vergadertafel met een rooster als dakelement

Design directiemeubilair

Het woord directiemeubel roept statige beelden op van ouderwetse, eikenhouten kantoren. Precies dat bieden wij, maar dan met de voordelen van modern meubilair: op hoogte verstelbaar en wat lichter in gewicht. Zo blijf je ook als directielid actief.  

Bekijk hier ons assortiment: directiemeubilair

Ben je benieuwd naar de rest van ons design assortiment? Neem contact met ons via info@outletkantoormeubels.nl of 0344-647052. We adviseren je graag bij de juiste keuze voor jouw kantooromgeving!

Bekijk hier ons assortiment