Circulaire kantoorinrichting: gebruik grondstoffen zo lang mogelijk

Circulaire kantoorinrichting: gebruik grondstoffen zo lang mogelijk

Een grondstof zo lang mogelijk laten circuleren. Daar is het idee van een circulaire kantoorinrichting op gebaseerd. Want hoe langer grondstoffen meegaan, hoe minder nieuwe grondstoffen er gebruikt hoeven worden.

Kwalitatief

Je werkplek moet kwalitatief goed zijn. En dat vinden we niet alleen omdat wij nou net toevallig kantoormeubelen verkopen, maar ook omdat kwaliteit langer meegaat. En iets wat langer meegaat hoef je minder snel te vervangen. Dat is winst in tijden dat we met z’n allen genoeg consumeren.

Niet naar grof vuil, maar naar circulaire kantoorinrichting

Maar ook kantoren hebben eens in de zoveel tijd een metamorfose nodig. Oud meubilair eruit, nieuw erin. Er zijn zich steeds meer mensen bewust van het feit dat de gebruikte bureaus niet gelijk bij het grof vuil hoeven, maar dat ze in een andere omgeving, bij een andere gebruiker zo weer een ronde meekunnen. Zelfs als er iets mankeert aan een bureaublad of kast is dat nog geen reden om het hele meubel weg te gooien. Want dat er een deukje in een blad zit, betekent nog niet dat het onderstel niet meer werkt.

En precies daarom verkopen wij gebruikt en refurbished kantoormeubilair. Om kantoormeubels een nieuwe kans geven in een circulaire kantoorinrichting.

Tweedehands moet ook van kwaliteit zijn

We controleren de gebruikte kantoormeubelen natuurlijk altijd op kwaliteit. Als er onderdelen vervangen moeten worden, kijken we in ons assortiment tweedehands meubilair of we van twee halven weer een kwalitatieve hele kunnen maken.

Het assortiment tweedehands en refurbished kantoormeubilair is natuurlijk heel wisselend. In de praktijk maken klanten dan ook vaak een mix van tweedehands en nieuw voor een circulaire kantoorinrichting. Nieuwe bureaustoelen bijvoorbeeld van degelijke kwaliteit en van leveranciers die in Europa produceren samen met refurbished bureaus. Of andersom.

Meubilair op Marktplaats

Ben je benieuwd wat er op dit moment staat aan gebruikt meubilair? Je kunt ons altijd even bellen of langskomen in onze showroom! En verder houden we de website en Marktplaats altijd up-to-date, dus neem daar ook gerust een kijkje en laat het ons weten als we wat voor je kunnen betekenen!