Gebruikte bureaus: duurzaam én goedkoop!

Wil jij jouw werkplek uitrusten met een nieuw bureau, maar wil je hiervoor niet de hoofdprijs betalen? Of liever niet nieuw kopen met het oog op het milieu? Dan hebben we bij Outlet Kantoormeubels een mooi aanbod van gebruikte bureaus voor jou. Lees er alles over in dit artikel.

Bekijk alle gebruikte bureaus

Waarom gebruikte bureaus kopen?

We noemden al kort dat tweedehands bureaus goedkoper zijn en het een duurzamere aanschaf is. Maar om welke redenen zou je kantoormeubilair nog meer een tweede leven geven?

  1. Betere kwaliteit tegen een lagere prijs
  2. Afvalvermindering binnen de kantoormeubelbranche
  3. Ondersteunt duurzaamheidsdoelen binnen jouw organisatie
  4. Je kunt meer doen met de beschikbare budgetten

Tweedehands duo-bureaus

Ons assortiment van tweedehands bureaus is veel te uitgebreid om volledig te laten zien in dit artikel, maar we stellen je graag voor aan onze verschillende categorieën. Waaronder de duo-bureaus. Deze zijn vaak prijzig wanneer je ze nieuw koopt, maar tweedehands zijn ze scherp geprijsd én van degelijke kwaliteit. Ontdek de gebruikte duo-bureaus hier.

gebruikte bureaus

Gebruikte zit sta bureaus

Zit sta bureaus: iedereen wil ze tegenwoordig. Alleen blijven ze vaak nog prijzig. Zeker als ze elektrisch verstelbaar zijn. Daarom bieden wij hier ook tweedehands varianten van aan tegen scherpe prijzen. Zodat jij thuis en op kantoor van werkhouding kunt wisselen. Ontdek ze hier.

gebruikt zit sta bureau

Tweedehands bureau-onderstellen

Wij bieden ook een heel handig product aan: gebruikte onderstellen waarbij je zelf een nieuw blad kunt uitkiezen. Ook dit is weer goedkoper dan beide nieuw aanschaffen en je geeft een onderstel een tweede leven, terwijl je toch een bureau kunt samenstellen naar eigen voorkeur. Ontdek onze onderstellen hier.

Bekijk alle gebruikte bureaus
gebruikt bureau onderstel

Meer weten over ons tweedehands assortiment? 

Wil je meer weten over ons assortiment van gebruikte meubels? Wij helpen je graag verder. Dus geef ons gerust een belletje of kom gewoon gezellig langs. Al het tweedehands kantoormeubilair staat namelijk bij ons op zicht in de showroom. Zien we je daar?

Neem contact op!