Geconcentreerd (video)bellen in een telefooncel op kantoor

Een telefooncel op kantoor komt steeds vaker voor en dat vinden wij ook niet zo gek. Sommige telefoongesprekken vereisen concentratie of zijn privacygevoelig. Onze akoestische telefooncellen zijn er helemaal op ingericht om even rustig te kunnen bellen.

Waarschijnlijk heeft iedereen die op kantoor werkt het weleens meegemaakt: middenin een telefoongesprek raak je afgeleid door wat je collega’s om je heen doen of zeggen. Dat kan behoorlijk vervelend zijn, zeker wanneer je precies in een gesprek zit waar je je goed op wilt concentreren.

Tegelijkertijd ben je zelf misschien wel een luide beller of iemand die ongemerkt gaat rondlopen tijdens het bellen (dat is trouwens helemaal niet gek, veel mensen doen dat). Zonder dat je het wilt, kun je dus ook een afleiding zijn voor je omgeving.

Design telefooncel voor een gesprek dat privé moet blijven

In een akoestische telefooncel zijn alle voorwaarden aanwezig om geconcentreerd een telefoontje te plegen. Je kunt bij ons onder andere terecht voor telefooncellen van het merk BUSYPOD. Deze telefooncellen hebben niet alleen een prachtig, modern design, ze zorgen er door hun geluiddempende materiaal ook voor dat je telefoongesprek privé blijft. Bovendien is er ventilatie mogelijk, is er verlichting verwerkt in de telefooncel, is hij verplaatsbaar door de zwenkwielen en is het mogelijk je telefoon draadloos op te laden door een oplaadsysteem in het bureau.

telefooncel

De voordelen van een telefooncel komen natuurlijk ook van pas bij videobellen en Zoom-vergaderingen. De telefooncellen zijn verkrijgbaar met ruimte voor één persoon. Voor één persoon wordt er ook vaak gebruik gemaakt van een akoestische belstoel. Ook ideal om stil in te kunnen telefonceren, akoestisch afgescheiden en geïsoleerd. Ook zijn de afgezonderde stiltewerkplekken er in groter formaat. Bijvoorbeeld voor een vergadertafel met zes tot acht stoelen.

Wil je meer informatie over een telefooncel op kantoor of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Bekijk onze telefooncellen