Refurbished kantoormeubilair voor een leuke prijs en het opkopen van kantoormeubelen

Misschien deed de naam Outlet Kantoormeubels je al licht vermoeden dat wij ook handelen in gebruikte kantoormeubelen, bijvoorbeeld gebruikte bureaus, en refurbished kantoormeubilair. Dat klopt helemaal en we vinden dat fantastisch om te doen!

Wat kunnen we er nog wél mee? We doen ook aan het opkopen van kantoormeubelen!

Waar gebruikte kantoormeubelen of oude voorraden normaal gesproken in een container worden afgevoerd, kopen wij dit meubilair graag op. Veel producten kunnen zo door voor een nieuwe ronde. Twee voordelen: milieuvriendelijk én een vriendelijke prijs.

Als er iets mankeert aan de opgekochte kantoormeubelen begint onze creativiteit pas echt te borrelen. Een bureaublad dat niet meer meekan, maar een onderstel dat nog piekfijn is? Nieuw blad erop en voilà een refurbished bureau dat weer jaren meekan!

Direct bellen

Waarom kiezen voor refurbished kantoormeubilair?

Refurbished kantoormeubilair is dus milieuvriendelijk en heeft een vriendelijke prijs. Daarnaast zijn er soms meer mogelijkheden met combineren. Op een mooi tweedehands onderstel past een bureaublad en met een wat groter blad maken we er een prachtige vergadertafel van.

Op deze website en op Marktplaats vind je onze nieuwste aanwinsten. Die zijn natuurlijk weer te combineren met nieuw kantoormeubilair. Voor vragen over onze producten of werkwijze, kun je altijd even contact opnemen!

Meer weten over refurbished kantoormeubelen?
refurbished kantoormeubilair