Update de vergaderruimte met stapelbare, verrijdbare of design vergaderstoelen

Of je nu kiest voor een chique design vergaderstoel of een praktische, stapelbare vergaderstoelen, het belangrijkste is dat de stoel comfortabel zit en aanzet tot een actieve houding. Nederland is namelijk echt een vergaderland: gemiddeld zitten we bijna dertig uur per maand in vergadering. En dan kun je toch maar beter prettig zitten, niet waar?

Outlet Kantoormeubels

Bij Outlet Kantoormeubels hebben we comfortabele vergaderstoelen in alle soorten en maten. Van kunstleder tot stof, van sledestoel tot stapelbare vergaderstoel, met een hoge of een lage rug en van een stoel met een vierpoot of kruisvoet tot een verrijdbare vergaderstoel.

Vergaderstoelen in verschillende prijscategorieën

Wat merken betreft hebben we ook een gevarieerd aanbod. Zo verkopen we bijvoorbeeld stoelen van het wellicht bekende merk Giroflex, maar we bieden ook gebruikte en refurbished kantoormeubelen aan. Dat betekent dat je ook qua prijzen in verschillende categorieën bij ons terecht kunt voor passende vergaderstoelen.

vergaderstoelen

Vergadering saai? Update de vergaderruimte

Trouwens, wat dat vele vergaderen betreft: medewerkers blijken dat niet altijd fijn te vinden. Vergaderingen staan bij sommige bedrijven te boek als saai en formeel en vergaderzalen als ouderwets ogend. Tijd om die vergaderingen efficiënt aan te pakken en de vergaderruimte een update te geven. Dat kan met een mooi ingerichte ruimte met een lage vergadertafel, maar denk bijvoorbeeld ook eens aan een bartafel met krukken om aan te vergaderen of overweeg de optie om af en toe staand te vergaderen met onze zit-sta-vergadertafel.

Waar je voorkeur dan ook naar uitgaat, wij helpen je graag bij je keuze. Of het nu om een losse stoel gaat of om het compleet inrichten van een up-to-date vergaderruimte, neem gerust contact met ons op!

Bekijk onze vergaderstoelen