Een schuifdeurkast voor een net kantoor

Een opgeruimd hoofd dankzij praktische roldeurkasten

Een opgeruimde omgeving is een opgeruimd hoofd. Ben je toch wat rommelig en is er misschien wel een clean desk policy op kantoor? Denk dan eens aan een schuifdeurkast voor het opbergen van spullen. Een opgeruimd kantoor zorgt voor een betere concentratie en een strakkere planning. 

Een schuifdeurkast, ook wel roldeurkast, archiefkast, kantoorkast of jaloeziedeurkast genoemd, is een praktisch vormgegeven kast, speciaal ontwikkeld voor kantoren. Je kunt hier al je kantoorspullen netjes in kwijt. Het ziet er strak uit en zorgt voor rust. We hebben verschillende mogelijkheden. Benieuwd geworden? Neem een kijkje in onze webshop of maak een afspraak en kom langs in onze showroom!

> Neem contact op

 

Een schuifdeurkast in alle kleuren en maten

Deze kasten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo hebben we aluminium, lichtgrijze, antraciet, witte en zwarte archiefkasten. Ook in maten is er natuurlijk variatie. Laag, hoog, breed of smal. En het is zelfs mogelijk om de uitstraling wat chiquer te maken met een mooie, houten ombouw of een houten topblad. Zet er een leuke plant op en de archiefkast voegt ook nog wat toe aan de uitstraling van het kantoor.

Wij noemen de kasten altijd schuifdeurkasten, maar ze zijn dus ook verkrijgbaar met roldeuren of draaideuren. Qua uitvoering is er de keuze tussen staal of hout.

Bekijk onze kasten
schuifdeurkast