Elektrisch verstelbaar bureau kopen? We got you!

Behoefte om de benen te strekken tijdens je werk? Dan is een elektrisch verstelbaar bureau ideaal. Sterker nog: het is niet meer weg te denken uit het moderne werken. Dus beschik jij nog niet over zo’n handige jongen? Of ben je op zoek naar een beter model? We got you! Laat je in deze blog meevoeren langs onze prijsvechters en paradepaardjes.

Elektrisch verstelbaar bureau: de prijsvechters

Jij wilt niet als een plumpudding in elkaar zakken achter je bureau, maar om nu bakken met geld uit te geven aan een elektrisch verstelbaar bureau: daar heb je ook geen zin in. En dat snappen we. Daarom bieden wij zowel tweedehands als scherp geprijsde modellen aan, waarmee jij voor een paar meijer al gezond aan de slag kunt.

Kijk bijvoorbeeld eens naar onze B-Active modellen van Narbutas, deze heb je al vanaf 310 en 329 euro op jouw werkplek staan. Of onze tweedehandsbureaus die al vanaf 249 euro beschikbaar zijn. Natuurlijk altijd in goede staat en gecontroleerd door ons!

goedkoop zit sta bureau

Elektrisch verstelbare duowerkplek

In de kantoortuin geldt de regel: als de ene collega iets nieuws krijgt, wil de rest dat ook. Dus waarom vang je niet twee vliegen in één klap en schaf je een elektrisch verstelbaar duobureau aan? Hierin hebben natuurlijk we een uitgebreid aanbod.

Vraag ons altijd even naar de tweedehandsmogelijkheden als je echt goedkoop uit wilt zijn. En ontdek hier ons meest basic elektrisch verstelbare duowerkplek. Natuurlijk bieden wij ook designvarianten aan, met prachtige, akoestische privacyschermen en wangen voor een ordelijke uitstraling. Benieuwd naar wat wij nog meer verkopen?

Ontdek alle elektrische duobureaus
elektrisch verstelbaar bureau

Elektrisch verstelbaar bureau: de paradepaardjes

Zoek jij een echte eyecatcher voor jouw kantoortuin? Of voor je home office? Dan stellen we graag aan een aantal modellen aan je voor. Zoals het markante triple bureau, met uitgebreide kleuropties voor het blad en privacyscherm. Of wat dacht je van dit elektrisch verstelbare designbureau met een vierkante poot? Met dit strakke, minimalistische ontwerp geef je je kantoorruimte direct een hoogwaardige uitstraling.

elektrisch verstelbaar bureau design

Ontdek meer elektrisch verstelbare bureaus

De modellen die we in dit artikel aan je voorstelden, vormen enkel het topje van de ijsberg. Hier vind je een overzicht van ons uitgebreide aanbod. Zoek je iets specifieks? Of wil je een andere configuratie? In overleg is er een hoop mogelijk. Stuur ons een e-mail of bel ons, dan denken we graag met je mee.

Neem contact op!