Kantoorinrichting met nieuw en tweedehands meubilair

Soms moet er een bureaustoel vervangen worden of is er een extra werkplek nodig. Maar het kan ook zijn dat je een complete kantoorinrichting nodig hebt. Misschien ben je wel verhuisd naar een nieuw pand of ben je startende ondernemer. Wanneer je een heel kantoor gaat inrichten, komt daar wat meer bij kijken dan bij de aanschaf van een bureaustoel. We helpen je bij Outlet Kantoormeubels graag bij het ontwerpen en inrichten van je kantoor.

Concentratie of creativiteit stimuleren?

Want het realiseren van een prettige, moderne kantoorinrichting is nog niet altijd makkelijk. Die kantoormeubelen komen er wel, maar hoe zit het bijvoorbeeld met het licht, de akoestiek en de temperatuur in de ruimte? Welke indeling is prettig bij werk dat veel concentratie vereist en welke indeling stimuleert creativiteit? En hoe zorg je nu eigenlijk voor een ergonomische werkplek?

Gespecialiseerd in kantoorinrichting

Wanneer je wel wat advies kunt gebruiken, zijn we je graag van dienst. En ook wanneer je ervoor kiest één en ander uit te besteden, kunnen we je helpen. Door zelf een ontwerp te maken of door je voor te stellen aan onze partners die gespecialiseerd zijn in kantoorontwerp, inrichting en akoestiek.

kantoorinrichting

Wanneer het zover is dat de kantoormeubelen uitgezocht moeten worden, kun je kiezen tussen nieuw en gebruikt kantoormeubilair. Met ons assortiment tweedehands kantoormeubelen is er ook een mooie mix te maken van nieuw en gebruikt. En je kunt natuurlijk ook gaan voor een compleet circulaire kantoorinrichting.

Bel of mail gerust als we wat voor je kunnen betekenen. We helpen je graag!