Akoestische cabine op maat: voor elke situatie een geschikte stiltecabine

Ben je op zoek naar een fijne, rustige werkplek voor op kantoor, school of andere locatie? De akoestische cabine is een werkplek waarin geluid gedempt wordt. Zowel van binnen naar buiten als andersom. Dat zorgt ervoor dat je in een stiltecabine geconcentreerd en in privacy kunt werken. In onze webshop vind je veel verschillende modellen, maar er is meer. Er zijn namelijk de akoestische cabine op maat.

Ontdek stiltecabines

Wanneer je erover denkt een akoestische cabine aan te schaffen is het fijn als je weet wat de mogelijkheden zijn. In onze webshop en in de blogs vind je daarom allerlei informatie over de verschillende akoestische telefooncellen en stiltecabines. Zo kun je vast lezen wat het verschil is in bijvoorbeeld afmetingen en afwerking.

We denken graag met je mee!

Maar heb je nou een speciale wens of wil je gewoon wat vragen stellen over de stiltecabines? Neem dan even contact met ons op. We kijken graag met je mee naar de beste optie voor jouw kantoor of andere locatie!

Contact
Akoestische cabine

Akoestische cabine op maat

Je hebt misschien de verschillende akoestische cabines al wel bekeken. Naast deze verschillende modellen is het ook mogelijk een akoestische cabine op maat te laten maken. Zo is er voor elke situatie een geschikte akoestische cabine of akoestische telefooncel.

oranje treinbanken in een akoestische, open cabine. Ze staan tegenover elkaar met in het midden een bankje en daarboven een lamp. Dit is de stilte werkplek 6 personen Model Sydney.

Akoestische cabine in de showroom

Wil jij graag weten wat de mogelijkheden zijn? Bel of mail ons en vertel ons je wensen. We vertellen je graag meer over de stiltecabines en de akoestische cabine op maat! Daarnaast ben je van harte welkom in onze showroom om een stiltewerkplek te komen bekijken. Zo kun je de akoestische cabine gelijk testen en krijg je een beter beeld van hoe het eruit ziet.

Kom langs in Ochten!

Bel of mail ons even wanneer je graag langskomt, dan zorgen wij dat de koffie voor je klaarstaat! Zien of spreken we jou binnenkort?

Contact
Akoestische cabine