Bèta bureaustoelen: kwalitatief goed, duurzaam én circulair

Zoals je weet verkopen we bij Outlet Kantoormeubels niet alleen nieuwe, maar ook gebruikte kantoormeubelen, zoals tweedehands bureaus. Artikelen die nog in goede staat zijn kunnen namelijk zo nog een ronde mee. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Maar ook bij nieuwe kantoormeubelen wordt aan het milieu gedacht. Een goed voorbeeld hiervan zijn de bureaustoelen van Bèta.

Bèta bureaustoelen zijn kwalitatief zeer goed. Naast oog voor kwaliteit heeft deze leverancier ook oog voor het milieu. Bij de productie van de bureaustoelen wordt daar namelijk volop rekening mee gehouden.

Duurzaam en circulair

Hoe Bèta dat doet? Door de goede kwaliteit kunnen de stoelen jaren mee. Dat maakt de producten van Bèta dus duurzaam. Maar mocht er toch iets stuk gaan aan de stoel, dan is het mogelijk om onderdelen te vervangen in plaats van direct een hele nieuwe stoel te moeten kopen. Naast het leveren van losse onderdelen, kan Bèta de stoel ook opnieuw bekleden. Duurzaam én circulair dus.

Onderdelen van Bèta bureaustoelen krijgen een nieuw leven

Is jouw Bèta bureaustoel na jaren toch echt aan vervanging toe dan kun je deze inleveren bij de producent en zullen zij de onderdelen een nieuw leven geven. ‘’Een kruisvoet wordt bijvoorbeeld een verlichtingsarmatuur, de gasveer wordt hergebruikt, de schuimvulling van de zitting wordt een judomat, textiel wordt gebruikt voor het maken van pakdekens en kunststof onderdelen worden pootdoppen voor tafels.’’ Oftewel: het gehele product is recyclebaar.

Milieuvriendelijke verpakking

Bij de aankoop van een Bètastoel denkt de leverancier ook aan de verpakking. Het is mogelijk de stoel te laten verpakken in een hoes gemaakt van restmateriaal. Ook gerecycled karton behoort tot de opties. 

De Bèta bureaustoelen

Benieuwd naar Bèta bureaustoelen? In onze webshop vind je onder andere de volgende modellen:

Be Sure

De Bèta Be Sure bureaustoel is geschikt voor zowel de thuiswerkplek als voor de intensief gebruikte kantoorwerkplek. Deze stoel voldoet aan de NEN-EN1335 norm, wat inhoudt dat je deze stoel op meerdere manieren kunt instellen voor een ergonomische zithouden. Doordat Bèta een Nederlandse producent is, weet je zeker dat dit product gemaakt is volgens de Europese normen die gelden voor arbeid en milieu.

Shop deze bureaustoel

Be Fine

De Bèta Be Fine bureaustoel leent zich uitstekend voor onder andere een thuiswerkplek. Dit is het instapmodel van de lijn van deze producent. Maar door de uitstekende kwaliteit die Bèta bij alle bureaustoelen levert, is deze bureaustoel ook heel geschikt voor de kantoorwerkplek. Ook deze bureaustoel voldoet weer aan de NEN-EN1335 norm.

 

Shop deze bureaustoel

Be Proud

De Bèta Be Proud heeft net als de andere stoelen de NEN-EN1335 certificatie, maar dit model is de topper onder de Bèta bureaustoelen. Heb je veel intensief kantoorwerk dan is deze stoel perfect geschikt. De stoel is, net als de andere modellen trouwens, in meerdere kleuren verkrijgbaar. Van ‘gewoon’ zwart tot blauw, groen of rood.

Shop deze bureaustoel

Gebruikte Bèta stoelen

Naast deze nieuwe modellen, hebben we ook vaak Bèta stoelen in ons assortiment gebruikte bureaustoelen. Niet zo gek, want deze stoelen gaan echt lang mee!

Hulp nodig bij het uitkiezen van een goede bureaustoel?

Neem gerust contact met ons op wanneer je graag wat advies wilt over het kiezen van een goede bureaustoel! Heb je de perfecte bureaustoel voor jouw kantoor gevonden? Dan kun je hem gemakkelijk en snel bestellen via de webshop.

Stel ons je vraag