Vind de vergadertafel die perfect bij jou past!

Een vergadertafel is er in allerlei soorten en maten. Dus hoe weet je dan welke bij jou past? In deze blog nemen we je mee langs alle typen vergadertafels en helpen we je om de juiste keuze te maken. Lees dus snel verder!

De rechthoek vergadertafel

De meest standaarduitvoering van vergadertafels is de rechthoekige. Dit leent zich goed voor wat smallere en/of langere ruimtes. En het is ook geschikt voor grote groepen. Dus heb je beperkt de ruimte in de breedte? Kies dan zeker voor een rechthoekige vergadertafel.

Ontdek alle rechthoekige vergadertafels
vergadertafels rechthoek

De ronde tafel

Wil je een intiemere vergadersetting creëren? Overweeg dan een ronde vergadertafel. Hiermee zit je dichterbij elkaar en kan iedereen de ander in de ogen aankijken. Vergader je vaak met grote groepen?

Dan heb je wel meer ruimte nodig voor de grote, ronde tafel. Deze zijn namelijk altijd omvangrijker dan de rechthoekige. Heb je deze ruimte? Dan zorgt een ronde tafel ook direct voor een unieke look.

Ontdek alle ronde vergadertafels
tafel rond om aan te vergaderen

Ovalen vergadertafel

Heb je geen brede vergaderzaal, maar wil je wel een uniekere vorm dan een rechthoek? Kijk dan is naar een ovalen vergadertafel. Hiermee combineer je lengte en rondingen op een bijzondere wijze. Houd er wel rekening mee dat je hierbij niemand aan de uiteindes kunt plaatsen. Dus er is iets minder zitplek dan bij een rechthoekige tafel.

 

Ontdek alle ovalen vergadertafels
Witte achtergrond, met daarop een ovale vergadertafel. Deze is heeft een middenbruine tint en een houten voet. Eromheen staan zwarte vergaderstoelen.

Verrijdbare vergaderplek

Het kan zijn dat je de ruimtes binnen jouw bedrijf flexibel wilt inzetten. De ene dag gebruik je het voor workshops, de volgende dag voor focuswerkplekken en morgen voor een vergadering. Dan zijn de verrijdbare vergadertafels ideaal. Zo kom je nog eens ergens met een overleg.

 

Ontdek alle verrijdbare vergadertafels
Witte achtergrond met daarop een verrijdbare, hoge vergadertafel. Deze heeft een metalen ombouw waarin planten hangen. Aan de tafel staan barkrukken in het grijs.

Luxe vergadertafel

Moet jouw vergaderruimte een hoogwaardige uitstraling hebben? Dan adviseren wij luxe vergadertafels. Met het strakke, futuristische design springen deze direct in het oog. Zo kun je jezelf als bedrijf sterk profileren tegenover degene met wie je in gesprek gaat.

 

Ontdek alle luxe vergadertafels
luxe vergadertafel

Vergadertafel op maat

Ben je op zoek naar een vergadertafel van hele specifieke afmetingen? Of wil je graag iets unieks in je kantoor zetten? Vergadertafels zijn heel gemakkelijk en tegen een lage meerprijs op maat te maken. Dus wil je wat centimeters meer in de lengte, breedte of dikte? Geen probleem! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over vergadertafels?

Wil je nog meer weten over hoe je de perfecte vergadertafel kiest? Ontdek dan hier onze handige gids bij het uitzoeken van vergadertafels. Met alle informatie die hierin staat, moet je zeker tot een perfecte match komen! En anders heb je ons op speed dial.

Ga naar alle vergadertafels