Project: Een akoestische telefooncel voor Hiltermann Lease Groep

Van veel bedrijven horen wij dat, sinds corona, de behoefte aan rustige belplekken groeit. Zo ook bij Hiltermann Lease Groep. Deze organisatie regelt de operational-, financial- en equipmentlease voor bedrijven. Hiervoor is veel regel-, en dus telefoneerwerk nodig. Daarom benaderde officemanager Petra Dalemans ons in haar zoektocht naar een akoestische telefooncel.

Neem contact op

Rust op kantoor

Vroeger belden mensen gerust luid door elkaar heen. Wie kent niet de beelden van Wallstreet-kantoren waar gehaaide verkopers mensen allerlei zaken via de telefoon aansmeerden? Daar overheerste een kakafonie aan geluid. Tegenwoordig zijn mensen hier minder goed tegen bestand en vermindert het de concentratie enorm. Dit probleem herkende Petra onder haar collega’s en dus zocht ze naar een akoestische oplossing.

Oplossing: akoestische telefooncel

Petra wilde graag een strakke, akoestische telefooncel waar collega’s even rustig in konden bellen. Samen met haar keken we naar een belcel die bij hen paste. Daarbij kwamen we uit op de Cabana-telefooncel. De levering en montage verliepen vlot. En Petra’s collega’s zijn er op de vestiging in Hoofddorp zo blij mee dat we er nu ook een gaan plaatsen in hun vestiging in IJsselstein. Dat betekent dat wij ons werk goed hebben gedaan!

akoestische telefooncel op kantoorvloer

Neem contact op

Ben jij ook op zoek naar een akoestische telefooncel? Neem gerust contact met ons op, dan zoeken we samen met jou de telefooncel uit die bij jouw kantoor past. En betaal je de telefooncel liever in termijnen af dan in een keer? Dat is geen probleem: wij bieden lease aan!