Project: Pera-medewerkers bellen privé met akoestische telefooncel

Pera is een techbedrijf met vestigingen over de hele wereld. Dus wordt er veel gebeld met collega’s in andere werelddelen en natuurlijk met klanten. Alleen zorgde dit voor lawaai op de werkvloer én ze hadden weinig afgeschermde ruimtes om even privé te bellen. Zo startte hun zoektocht naar een akoestische telefooncel.

Neem contact op

Dit is Pera

Pera is een bedrijf dat een AI-oplossing biedt voor het selecteren van de beste sollicitant,
zonder dat je daarbij kijkt naar iemands afkomst of opleidingsniveau. Hun AI-oplossing analyseert het taalgebruik in een motivatiebrief en maakt daaruit op wat iemands karakter, potentie en groeimogelijkheden zijn. Zo zorg je voor een inclusieve selectie én weet je zeker dat je de juiste kandidaat uitkiest.

akoestische telefooncel bij pera op kantoor

Oplossing: akoestische telefooncel

Junior bedrijfsanaliste Hadassa Baars zocht op het internet naar akoestische telefooncellen en kwam al snel bij ons uit. Hier vond ze de akoestische telefooncel die precies bij het kantoor paste en bestelde deze. In overeenstemming met Hadassa stuurden wij monteurs naar Pera toe, en zij bouwden de hele telefooncel in luttele uren op.

akoestische cabine op kantoor

Tevreden met akoestische telefooncel

Hoewel het contact niet intensief was, omdat Hadassa alles via onze webshop regelde, was ze achteraf zeer tevreden. ‘Bedankt voor de fijne samenwerking, alles verliep erg goed rondom de akoestische telefooncel’, schreef ze ons na afloop. Dit is een reactie waar wij natuurlijk maar al te blij mee zijn.

detail van akoestische telefooncel

Neem contact op

Ben jij ook op zoek naar manieren om je medewerkers meer privacy te bieden tijdens het bellen? Of ben je het lawaai op de werkvloer zat? Browse dan hier alvast tussen al onze telefooncellen en akoestische cabines. Of neem contact met ons op, dan helpen we je graag verder.