Project: Spiksplinternieuwe kantinemeubels voor tomatenteler CombiVliet

Als je een tomatenteler bent met een focus op mensen, dan is de kantine natuurlijk een belangrijke plek in je organisatie. Daarom vonden ze het bij CombiVliet tijd om deze te upgraden. Robert Lasschuyt en Jelle van Vliet deden een aanvraag voor kantinemeubels via onze website; het begin van onze samenwerking. Hoe die verliep? En wat het eindresultaat is? Dat lees je hier.

De aanvraag van kantinemeubels

Op een doorsnee werkdag kregen wij plots een grote aanvraag binnen via de website voor kantinemeubels. En wel van 140 kantinestoelen, 46 barkrukken, 38 kantinetafels en 11 bartafels. Da’s niet mis. Daarop belden wij Robert en Jelle direct om een afspraak te maken bij onze showroom in Ochten. Want wanneer je je kantine helemaal opnieuw inricht, wil je de meubels natuurlijk wel in het echt zien.

Met de kantinestoelen, -tafels en bartafels zat het direct snor. Maar de barkrukken die zij zochten, was uit het assortiment. Dus daar moest een andere voor komen. Hun eis? Het moest een lange levensduur hebben en zogenaamd “hufterproef” zijn. Daar kunnen wij wel wat mee.

Nieuw voorstel voor barkrukken

Is een meubelstuk niet helemaal naar je zin? Of valt het niet in de beoogde prijscategorie? Dan is het voor ons altijd een sport om een goed, of zelfs beter, alternatief te vinden. Zo ook voor de mannen van CombiVliet. Ze zochten een barkruk met een industrieel, stoer uiterlijk; iets wat past in een kantine. Daarbij dachten wij direct aan een barkruk van blank staal. Daarmee voldeed het ook direct aan hun eis dat het een lange levensduur moest hebben.

Designmeubilair, hoewel prachtig, is vaak minder zwaar uitgevoerd en kan daardoor iets minder tegen een stootje. Aangezien Rob en Jelle al eens helemaal naar Ochten gereden waren vanuit het Westland, was het onze beurt om naar Maasdijk te rijden met de nieuwe barkruk. Deze viel in de smaak en zo kregen wij de opdracht.

kantineruimte waarin allerlei kantinemeubels staan, waaronder een bartafel met zwart onderstel en lichtblad en barkrukken

Het resultaat: een stoere, frisse kantine

CombiVliet beschikt over een hoop handige collega’s, dus ze besloten de kantinemeubels zelf te monteren. Wat er nu staat is een stoere en industriële inrichting, op basis van eenvoudige meubels zoals de blank stalen krukken en zwarte kantinestoelen. Zo zie je maar dat je niet alleen met opvallende, dure designmeubelen een bijzondere uitstraling kan creëren. Met de juiste kleurstellingen en combinaties van materialen zet je net zo’n mooi effect neer.

kantineruimte vanuit een grote hoek bezien, waarin je verschillende tafels en stoelen zit staan; een set aan kantinemeubels

Ontdek de kantinemeubels van CombiVliet

Spreekt de meubelselectie van CombiVliet je aan? En zou je dit ook wel voor jouw kantine willen? Bekijk hier de meubels die zij kochten:

 

kantine met een witte tegelvloer, tafels met zwarte onderstellen en ramen aan de linkerkant

Advies inwinnen?

Ben jij bezig met een nieuwe kantoorinrichting? Zoek je een specifiek meubelstuk? En wil je hier graag hulp of advies bij? Wij helpen je graag verder. Door onze jarenlange ervaring en gezonde obsessie met de meubelbranche, weten wij heel goed wat er te koop is op de markt. Dus kunnen wij jou goed adviseren bij de aankoop van kantoormeubilair. Dus neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op!
kantinemeubels in een ruimte met witte tegels, plafondtegels en een groot raam
kantinemeubels in een ruimte met witte tegels, plafondtegels met een tv in de achtergrond
kantinemeubels in een ruimte met witte tegels, plafondtegels, vanuit een ruime hoek bezien
kantinemeubels in een ruimte met witte tegels, plafondtegels en links de kantinekeuken
kantinemeubels in een ruimte met witte tegels, plafondtegels en bartafes
kantinemeubels in een ruimte met witte tegels, plafondtegels en rechts een keukentje
kantinemeubels in een ruimte met witte tegels, plafondtegels en links een raam