Project: Een compleet nieuwe kantoorinrichting voor Dikkenberg Beton

Bij Dikkenberg Beton was er lange tijd niets veranderd aan het interieur. Dus vond directeur Wim Evers het tijd om alles te updaten met een nieuwe kantoorinrichting. Hij benaderde ons om een offerte te maken voor nieuw, betaalbaar kantoormeubilair. Hij zat er alleen mee dat nieuwe meubels niet voldoende waren om het kantoor een moderne uitstraling te geven. Nou, daar hadden wij wel een oplossing voor. Lees gauw verder hoe we dit samen met Wim aanpakten.

Neem contact op

Familiebedrijf in beton

Dikkenberg Beton bestaat al sinds de jaren ’60. Opa Job van den Dikkenberg begon met het maken van betonnen roosters voor boerenbedrijven. Vervolgens nam zoon Kees het over en breidde hij de werkzaamheden uit naar oudhollandse, betonnen tegels. En in 2021 nam Wim het bedrijf weer over van zijn schoonvader. Na de overname wilde hij de uitstraling van het kantoor moderniseren. Hoe pak je zoiets nu goed aan?

vergadertafel in vergaderruimte

Oplossing: ondersteuning bij kantoorinrichting

Bij Outlet Kantoormeubels werken we veel samen met interieurontwerper GRIP Interieurprojecten. Zij ontwerpen nieuwe kantoorinrichtingen én begeleiden de verbouwing en restyling die daaruit volgt. Daarom brachten wij Wim in contact met GRIP. Op basis van zijn wensen, behoeftes én de identiteit van Dikkenberg Beton maakten ze een 3D-ontwerp (zie video). Hierin combineerden ze betonlook met veel planten voor een fris, modern uiterlijk dat past bij het bedrijf. Wim was hier ontzettend enthousiast over en gaf groen licht.

plantenwand in kantoorinrichting

Verloop restyling kantoorinrichting

Samen met GRIP begeleidden wij de verbouwing en herinrichting van het kantoor van Dikkenberg Beton. Wij leverden en monteerden al het kantoormeubilair, wat bijna allemaal maatwerk was. Alleen de elektrisch verstelbare, designbureaus waren standaard. En De Plantenman uit Ede leverde de vele plantenbakken en plantenwanden. Samen verzorgden we het gehele proces, van het ontwerp tot de uitvoering. Wim had hier geen omkijken naar.

Reactie van Dikkenberg Beton

Natuurlijk wisten we al grotendeels hoe het resultaat eruit zou zien door het 3D-ontwerp, maar als alles dan samenkomt, ben je er toch even stil van. Wim was “helemaal happy” met de nieuwe inrichting van zijn kantoor. Het toont hun identiteit en creëert een fijne werkomgeving door het frisse groen van de planten. Zo ontwikkelt het familiebedrijf elke nieuwe generatie weer door en is het klaar voor de toekomst.

kantinetafel in de kantine

Neem contact op

Is jouw kantoor toe aan een herinrichting? Wij helpen én ontzorgen je graag. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

vergadertafel in vergaderruimte
plantenwand in kantoorinrichting
plantenbak naast elektrisch verstelbaar bureau
plantenbak voor kantoor
kantinetafel in de kantine