Een zit sta receptiebalie voor zwembad Sloterparkbad

Zwembad Sloterparkbad was op zoek naar nieuwe receptiebalies voor hun sportgebouw. Ze hadden hierbij twee wensen: ze zochten een zit sta receptiebalie en ze wilden ze snel hebben. Daar maakten wij ons hard voor!  

Over Zwembad Sloterparkbad

Langs de Sloterplas in Amsterdam ligt het zwembad Sloterparkbad. Deze bestaat uit binnen- en buitenbaden en recreatieve gedeeltes met kurkentrekker glijbanen. Leuk feitje: het zwemteam van TeamNL oefent in deze baden – dus het heeft een Olympisch tintje.

Het Sloterparkbad is onderdeel van een grote exploitant van sportieve accommodaties: Optisport. In hun gebouw zit een grote ontvangsthal dus zochten ze daar mooie ontvangstbalies voor.  

De uitdaging: balie leveren op korte termijn

Een zit sta balie regelen was voor ons geen probleem – met een receptiebalie op maat is er veel mogelijk. Alleen zijn levertijden een ander verhaal. Daarom zochten we in ons assortiment naar balies die we snel konden leveren. En dat lukte! 

 We kwamen uit op de receptiebalie ICE. Deze balie voor in een ontvangsthal of receptie is verkrijgbaar in enorm veel kleuren. En we konden er gemakkelijk een hoog laag bureau achter plaatsen.  

Bekijk de ICE-balie!

Receptiebalie tonen met 3D-programma

Natuurlijk wilde het Sloterparkbad de balie zien voordat ze ‘m kochten. Daarom gingen wij naar hen toe met ons 3D-programma waarin je de balie volledig kunt configureren.

Ze waren enthousiast over hoe het eruitzag en toen de afmetingen perfect bleken, kozen ze voor de ICE-balie.  

Zit sta receptiebalie

Uiteindelijk kocht het zwembad Sloterplas vier balies waarvan een aantal sta-werkplekken heeft. Deze hebben we aangepast aan de kleuren van de receptiebalies zodat het allemaal een geheel vormt. De klant was erg enthousiast over het resultaat.  

Entree bij een zwembad, met daarin twee witte receptiebalies. Dit is een zit sta receptiebalie met een licht eiken blad.
Ontvangsthal van zwembad Sloterparkbad. Daarin staan twee witte receptiebalies naast elkaar.
Achterkant van de receptiebalie. Daar staan twee hoog laag bureaus elektrisch achter. Deze hebben dezelfde lichteiken bladkleur als de balie.

Balie kopen

Ben jij ook op zoek naar een balie voor in je receptie, ontvangsthal of als toonbank? Bekijk dan gerust ons assortiment aan receptiebalies.

Of bezoek onze showroom aan de Heuningstraat 29 in Ochten, Gelderland en bekijk de balies met je eigen ogen. Onze showroom is minder dan een uur rijden vanuit Utrecht, Nijmegen, Arnhem, Wageningen, Rhenen, Opheusden, Kesteren, Dodewaard en Tiel.