Een bijzonder ontwerp voor De Rietdekkers kantoorinrichting

De Rietdekker maakt al jarenlang prachtige rieten daken op de meest bijzondere woningen. Ze winnen dan ook geregeld de ‘Pand van het Jaar’-prijs. Zulke passie en vakmanschap wil je gewoon overbrengen op je (potentiële) klanten. Daarom maakten we samen met Studio Daphne Jansen een ontwerp voor hun nieuwe kantoorinrichting dat voor een echte beleving zorgt. Lees hier hoe we dat aanpakten en ontdek het eindresultaat!

De Rietdekker

Eigenaren Henk-Jan en Adriëtte van Ginkel streven met De Rietdekker altijd naar kwalitatief vakmanschap. Binnen het bedrijf is er dan ook veel kennis over rietsoorten, oude en moderne technieken en de vele mogelijkheden waarop je een rieten dak kunt construeren. Ook ontwikkelen ze zelfs hun eigen kunstriet. Deze passie en diepgaande vakkennis inspireerden ons om een showroom te ontwerpen, waarin dit allemaal tot leven komt.

Klantreis door het gebouw

Om de klant echt een ervaring te bieden, ontwierpen we een klantreis. Hoe dat er in de praktijk uitziet? Bij binnenkomst inspireren we de bezoeker direct met enorme, rieten wanden en de uiteenlopende mogelijkheden voor een rieten dak.

Vervolgens verdiepen we hun ervaring, door allerlei verschillende soorten riet en resultaatfoto’s te tonen. Om zo het vakmanschap van De Rietdekker te visualiseren. Een sfeervol resultaat, waarbij het draait om de wereld achter het riet.

de rietdekker entree kantoorinrichting

Zwart zitsta-bureau voor kantoorinrichting

Na het concept komt natuurlijk de praktische uitwerking en inrichting van de werkplekken aan bod. Om medewerkers zo comfortabel mogelijk te laten werken, wilden Henk-Jan en Adriëtte graat zitsta-bureaus plaatsen. Het liefst met een zwart blad.

Alleen is het grote nadeel van deze kleur natuurlijk dat je er elke vette vinger op ziet. Gelukkig zijn wij niet voor een gat te vangen: we bestelden Fenix-bladen, deze zijn voorzien van een antibacteriële coating waardoor er geen vette vingers achterblijven én het zacht aanvoelt.

Bekijk het zwarte zitsta-bureau
zwart, elektrisch zitsta- duobureau voor kantoorinrichting van De Rietdekker

Zwarte bureaustoelen

Niet alleen de zitsta-bureaus, maar ook de bureaustoelen moesten zwart zijn. Dat verkleint de keuzemogelijkheden niet bepaald, dus hoe kom je erachter welke je nu precies wilt? Door te proefzitten. Wij zetten dan een aantal stoelen voor een paar weken bij je neer, zodat iedereen ze even kan uitproberen.

Alleen zo kom je tot de meest comfortabele optie voor jou. Uiteindelijk kozen Henk-Jan en Adriëtte voor een mooie, sterke stoel voorzien van alle NEN-normeringen en een score van 100.000 Martindale. Dit betekent dat deze bureaustoel geschikt is voor zeer intensief zitgebruik.

Bekijk de zwarte bureaustoel
zwarte bureaustoel in de kantoorinrichting van De Rietdekker, met aan de zijkant een plantenbak

Prachtig zwart kantoormeubilair

Inmiddels is al het meubilair door ons gemonteerd en kan De Rietdekker genieten van het eindresultaat. Op de foto’s zie je dat niet alleen hun vakgebied en -kennis terugkomen in het interieur, maar ook de kleuren van hun huisstijl: zwart met goud. De lichte vloeren en gouden accenten vormen een mooi samenspel met al het zwarte kantoormeubilair. Henk-Jan en Adriëtte zijn dan ook enthousiast over het eindresultaat.

gouden pot met plant, tussen twee luie stoelen in het kantoor van De Rietdekker

Neem contact op voor een nieuwe kantoorinrichting

Wil jij jouw kantoor ook volledig opnieuw inrichten? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat ons een ontwerp voor je maken. Ben je enthousiast? Dan kunnen wij de kantoorinrichting ook volledig voor je regelen; van bestelling tot montage. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op!
de rietdekker entree kantoorinrichting
plantenbakken kantoor met hoge planten erin, houten latjes tussen de twee bakken
twee duobureaus achter elkaar, met planten in de wangen
in de hoek staat een pot met een boom erin op kantoor
het logo van De Rietdekker op de muur, met een zithoek ervoor en een boom tussen de twee stoelen in
Kasten met de verschillende soorten riet erin op display