Maatwerk akoestische cabines voor Yellax

Yellax – een organisatie die zich specialiseert in het optimaliseren van ontwerpprocessen – zocht akoestische cabines voor op kantoor. De gemiddelde cabines waren alleen te laag voor een van hun collega’s. Dus was het tijd voor wat maatwerk – en daar houden wij van. Hoe wij samen met Yellax de perfecte cabine vonden? Dat lees je hier

Bekijk al onze akoestische cabines

Procesoptimalisatie met Yellax

Het IJsselsteinse Yellax is gespecialiseerd in het optimaliseren van ontwerpprocessen binnen de industriële automatisering. Hiermee helpen ze hun relaties efficiënter werken en kennis ontwikkelen om hierin blijvende verbeteringen door te voeren. Yellax gelooft dat zij de beste resultaten halen als hun werknemers tevreden zijn. Niet gek dus dat hun akoestische cabines ruimte moeten bieden aan iedereen.

Akoestische cabine bezoeken

Wij hadden eerder al eens akoestische cabines met hoge wanden aan een klant geleverd. Zulke maatwerkproducten staan alleen niet in onze showroom. Dus zijn we samen met Yellax op bezoek gegaan bij de klant waar we dit model al hadden gemonteerd.

Yellax was enthousiast, alleen was dit enkel een tweepersoons cabine en zij wilden aan beide zijden er nog een eenpersoonscabine aan vast hebben. Ook moesten de tafels dieper zijn voor meer been- en werkruimte.

Maatwerk akoestische cabines

Een tweepersoonscabine uit te bouwen met twee eenpersoonscabines – laten we het simpel houden, hè – vraagt natuurlijk om maatwerk. We zorgden ervoor dat deze cabines allemaal goed op elkaar aansluiten en ook lieten we ze verhogen, verbreden en de tafels dieper maken. Zodat er meer ruimte was voor mensen met lange benen. Vervolgens heeft Yellax dit zelf allemaal op locatie gemonteerd.

Resultaat van maatwerk akoestische cabines

Bij Yellax zijn ze ontzettend blij met het resultaat. Hun lange collega kan er met gemak in en de maatwerk akoestische cabines zijn opgeleverd met Yellax-gele banken. Door deze kenmerkende kleur zijn het niet alleen fijne, stiltewerkplekken en rustige overlegruimtes, het voegt ook wat toe aan de kantoorinrichting.

maatwerk akoestische cabines met gele banken erin en een tafel

Op zoek naar maatwerk? Neem contact op

Ben jij ook op zoek naar maatwerk voor jouw akoestische cabines? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden.