Project: Maatwerk, akoestische telefooncellen voor Cobra Groeninzicht

Overheden, bedrijven, ontwikkelaars en non-profitorganisaties inzicht geven in de groene leefomgeving: dát is de missie van adviesbureau Cobra Groeninzicht. En advies geven, doen ze vanuit een prachtig verbouwde kerk in Vianen (Brabant). Maar je kunt wel raden dat een telefoontje plegen door heel de kerk heen galmt. Daar moest een akoestische oplossing voor komen: twee strakke telefooncellen.

Neem contact op

Een akoestische oplossing voor korte belletjes

Cobra Groeninzicht heeft enorm veel groene expertises. Bomen, ecosysteemdiensten, groene data en nog veel meer. Met die kennis helpen ze veel organisaties en zijn ze dus vaak in gesprek. Alleen deden ze dat nu meestal even snel in een vergaderruimte. Maar je weet hoe dat gaat; een telefoontje loopt uit, anderen hebben de ruimte gereserveerd en zo sta je vaak op elkaar te wachten. Daarom moest er een plek komen voor korte gesprekjes. Anita Verhagen, financieel administratief medewerker, nam hierover contact met ons op

kerk als kantoor

Oplossing: akoestische telefooncellen

Samen met Anita kwamen we al snel tot de conclusie dat twee smalle, strakke telefooncellen de beste oplossing waren voor hun probleem. Maar Anita wilde wel dat deze opgingen in hun bijzondere kantooromgeving. Dus leverden we maatwerk. De plankjes in de cabines maakten we van kerkbanken en het tapijt op de vloer, is hetzelfde tapijt als in de ruimte. Op de foto’s is dit helaas nog niet te zien, omdat Cobra Groeninzicht dit zelf legde. Toch zie je al hoe mooi de telefooncellen samenvallen met het kerkinterieur.

akoestische telefooncel

Maatwerk telefooncellen

Inmiddels staan de twee telefooncellen al een tijd in het kerkgebouw. Cobra Groeninzicht is blij met deze toevoeging aan hun omgeving. Even bellen kan nu in alle rust én zonder een vergaderruimte te bezetten. Daarbij zijn ze blij met de uitstraling van de telefooncellen; een doordachte akoestische oplossing, die de ruimte niet opbreekt. Missie geslaagd!

akoestische oplossing in kerk

Neem contact op

Benieuwd of deze akoestische telefooncellen iets voor jou zijn? Hier vind je het basismodel van deze telefooncel. Wil je meer weten over de akoestische mogelijkheden voor jouw bedrijfspand? Neem gerust contact met ons op.