Project: Plate ontwerpt nieuwe kantoorinrichting met Outlet Kantoormeubels

Na een explosieve groei, verhuisde Plate naar een nieuw kantoor. En die verhuizing wilde CEO Johannes Baas goed aanpakken met nieuw meubilair en een restyling. Het oranje van Plates huisstijl moest overal terugkomen. Dus bezocht hij ons om de mogelijkheden te bespreken. En mogelijkheden, die waren er genoeg. Waar we op uitkwamen? En hoe de restyling onder leiding van Outlet Kantoormeubels verliep? Lees gauw verder en je weet het.

Neem contact op

Gebruiksvriendelijk CMS-platform

Plate zag het daglicht in 2014 in een restaurant. Tijdens een diner ontstond namelijk het idee om een gebruiksvriendelijke websitebuilder te maken, zoals WordPress. In 2017 combineerden ze dit met een low-code Content Management Systeem (CMS). Met de standaard bouwblokken van dit CMS, die je nog wel kunt aanpassen, beheren grote bedrijven hun content. Door een CMS en websitebuilder te combineren, heb je het beste van twee werelden in één platform.  ‘Geen gezeik meer’, zoals ze dat bij Plate zeggen.

vergaderruimte bij plate in kantoor

Meubelpakket samenstellen met Outlet Kantoormeubels

Na een rondleiding door onze showroom, stelden we samen met Johannes een meubelpakket samen. Hierbij kwamen we uit op elektrisch verstelbare duo-bureaus, betaalbare bureaustoelen, ovale vergadertafels, media-units waaraan je staand kunt werken, barkrukken en een akoestische cabine om rustig in te overleggen. Al deze meubelstukken zijn van verschillende merken, toch wisten we er één geheel van te maken door overal eenzelfde kleurstelling te gebruiken: oranje met zwart.

akoestische cabine in kantoorruimte

Oplevering nieuwe kantoormeubels

Meestal sturen wij monteurs die alle meubels voor de klant in elkaar zetten, maar bij Plate was dit niet nodig. Het is namelijk een bedrijf van echte aanpakkers, waardoor het niet meer dan logisch was om zelf de montage te verzorgen. Door hun mentaliteit zetten ze alles in no time, stevig in elkaar. Johannes: ‘De montage was echt goed te doen, want alle meubels voorzien waren van duidelijke instructies.’

barkrukken en bar vergadertafel van outlet kantoormeubels

Resultaat verhuizing en styling Plate

Na de montage van alle kantoormeubels, konden Johannes en zijn collega’s genieten van een strakke en gezellige werkomgeving. Overal kwam het zwart met oranje terug, waardoor de huisstijl van Plate nu beter dan ooit naar voren komt. Maar hoe ervoer Johannes dit hele proces in samenwerking met Outlet Kantoormeubels eigenlijk?

‘Joan en zijn team leverden prachtige meubels voor onze nieuwe stek. En toen de levering van de vergaderstoelen vertraagd was, brachten ze leenstoelen naar ons kantoor. Die oplossingsgerichtheid zorgde voor een fijne samenwerking!’ Om het vlotte verloop van het project te vieren, stuurden we Johannes en zijn collega’s nog een heerlijke slagroomtaart na.

slagroomtaart van outlet kantoormeubels

Neem contact op

Verhuis jij binnenkort ook naar een ander kantoor? Of is jouw werkomgeving toe aan een restyling? Neem contact met ons op en dan bespreken we graag alle mogelijkheden met je.

slagroomtaart van outlet kantoormeubels
barkrukken en bar vergadertafel van outlet kantoormeubels
vergaderruimte bij plate in kantoor