Project: Akoestische cabines creëren rust bij UBrands

UBrands verhuisde kortgeleden naar een nieuw kantoorpand. Dit strakke gebouw, opgetrokken uit staal en beton straalt een en al moderniteit uit. Alleen bracht die materiaalkeuze meer uitdagingen met zich mee dan verwacht. UBrands’ medewerkers overleggen en bellen namelijk veel en dat geluid weerkaatst enorm op de harde materialen. Of wij hier een akoestische oplossing voor hadden, vroeg directeur Mike Porton. Nou, zeker wel: akoestische cabines!

Neem contact op

Rustig overleggen

UBrands bestaat uit drie merken, UConsultants, UAcademy en USupplyChainPeople. Hiermee bieden ze consultancy, bedrijfsoptimalisatie-cursussen en detachering aan. Met zo’n focus op verbetering en de rol van de mens hierin, is het niet verwonderlijk dat UBrands’ medewerkers veel overleggen. Dit leverde door de omgeving alleen zo’n kakafonie aan geluid op, dat het de concentratie van de medewerkers sterk beïnvloedde. Daardoor startte Mike zijn zoektocht naar een akoestische oplossing.

akoestische cabine

Oplossing: akoestische cabines

Via een gedeelde connectie kwam Mike bij ons terecht. Samen met hem bespraken we meerdere akoestische oplossingen. Van akoestische panelen en tussenwanden tot plafondelementen. Uiteindelijk kozen we voor twee akoestische cabines om zo rustige werkplekken te creëren.

akoestische cabine ubrands

Oplevering akoestische cabines

Twee van onze monteurs vertrokken naar UBrands om de akoestische cabines daar op te bouwen. Dit verliep vlot en binnen de afgesproken tijd. Direct na de oplevering waren de cabines bezet. Medewerkers trekken zich nu graag terug in deze twee rustige akoestische cabines. Zo kunnen ze hun eigen gedachten weer horen, terwijl ze overleggen. Mike is ontzettend tevreden met het resultaat. Daar zijn wij dan weer blij mee!

akoestische cabine goedkoop

Neem contact op

Herken jij je in UBrands’ situatie? Wij denken graag met je mee over de juiste akoestische oplossing voor jouw kantoorpand. Lees hier meer over de verschillende akoestische oplossingen. Heb je daar geen tijd voor en wil je gewoon lekker aan de slag? Daar houden wij van! Neem dan contact met ons op.

akoestische cabine goedkoop
akoestische cabine ubrands
akoestische cabine