Goedkoop kantoormeubilair aanschaffen? Maak gebruik van financial lease

Jij wilt een nieuwe kantoorinrichting aanschaffen of misschien een investering doen in akoestische cabines. Maar dat zijn nogal bedragen om in één keer af te tikken en soms komt het gewoon even niet uit. Maar wat als je het in termijnen kunt afbetalen? Wij bieden namelijk financial lease aan van goedkoop kantoormeubilair. Hoe het werkt, lees je hier. 

Financial lease voor kantoormeubilair

Financial lease start vanaf een investeringsbedrag van 2000 euro, met een looptijd van 24 tot 60 maanden. Heb je al wel een budget liggen voor kantoormeubilair, maar volstaat dat niet helemaal? Dan is het ook mogelijk om alvast een aanbetaling te doen en het overige gedeelte te financieren. Om het te verduidelijken, vind je hieronder een rekenvoorbeeld. 

Rekenvoorbeeld financial lease

Aankoopbedrag: €10.000,00
Aanbetaling: €5.000,00
Maandbedrag €140,00 bij een looptijd van 48 maanden

Al deze bedragen zijn exclusief btw en kunnen fluctueren. Verder hanteren wij bij kantoormeubilair een looptijd van zo’n 24 tot 48 maanden, maar afwijken hiervan is geen probleem. Kijk vooral wat bij jouw situatie past.

Goedkoop meubilair

Neem contact op

Heb je vragen over de financial lease van goedkoop kantoormeubilair? Neem dan contact met ons op, we vertellen je er graag meer over: verkoop@bas-kantoormeubelen.nl.