Goedkoop kantoormeubilair aanschaffen? Maak gebruik van financial lease

Jij wilt een nieuwe kantoorinrichting aanschaffen of misschien een investering doen in akoestische cabines. Maar dat zijn nogal bedragen om in één keer af te tikken en soms komt het gewoon even niet uit. Maar wat als je het in termijnen kunt afbetalen? Wij bieden namelijk financial lease aan, zodat je goedkoop kantoormeubilair kunt inslaan. Hoe het werkt, lees je hier. 

Financial lease voor goedkoop kantoormeubilair

Financial lease start vanaf een investeringsbedrag van 2000 euro, met een looptijd van 24 tot 60 maanden. Heb je al wel een budget liggen voor kantoormeubilair, maar volstaat dat niet helemaal? Dan is het ook mogelijk om alvast een aanbetaling te doen en het overige gedeelte te financieren. Om het te verduidelijken, vind je hieronder een rekenvoorbeeld. 

Rekenvoorbeeld financial lease voor goedkoop kantoormeubilair aanschaffen

Aankoopbedrag: €10.000,00
Aanbetaling: €5.000,00
Maandbedrag €140,00 bij een looptijd van 48 maanden

Al deze bedragen zijn exclusief btw en kunnen fluctueren. Verder hanteren wij bij kantoormeubilair een looptijd van zo’n 24 tot 48 maanden, maar afwijken hiervan is geen probleem. Kijk vooral wat bij jouw situatie past.

Goedkoop meubilair

Veelgestelde vragen rondom de financial lease van kantoormeubilair

Wat zijn de voorwaarden voor kwalificatie voor de financial lease?

Voor een financial lease beoordeelt de leasemaatschappij of je bedrijf in aanmerking komt op basis van hun eigen criteria. Het beoordelingsproces is intern bij de leasemaatschappij en wij, als leverancier van het kantoormeubilair, zijn niet betrokken bij de beoordeling.

Het enige dat wij ontvangen is een definitieve beslissing: een “go” betekent dat je in aanmerking komt en een “no go” betekent het tegenovergestelde. Het is belangrijk dat je als potentiële lessee begrijpt dat deze criteria variëren en specifiek zijn voor de leasemaatschappij.

Welke soorten kantoormeubilair zijn beschikbaar onder de financial lease optie?

Bij ons kun je vrijwel elk type nieuw kantoormeubilair leasen, met uitzondering van gebruikt meubilair, zolang de totale waarde van de lease het minimumbedrag van 2000 euro bereikt. Dit biedt je de flexibiliteit om je kantoorruimte naar wens in te richten.

Of je nu op zoek bent naar ergonomische bureaustoelen, ruime bureaus, of zelfs specifieke akoestische oplossingen zoals cabines voor meer privacy. De mogelijkheid om te kiezen uit ons uitgebreide assortiment betekent dat je een werkruimte kunt creëren die niet alleen functioneel is, maar ook een aangename omgeving biedt voor jezelf en je medewerkers.

Hoe verloopt het proces na afloop van de leaseperiode?

Aan het einde van de leaseperiode worden extra kosten en een leasevergoeding in rekening gebracht, waarvan de details bij het opstellen van het leasecontract worden besproken. Het is cruciaal dat je deze voorwaarden zorgvuldig doorneemt en begrijpt voordat je het contract tekent.

Afhankelijk van de afspraken kunnen er verschillende opties beschikbaar zijn, zoals het aankopen van het geleasde meubilair voor een restwaarde, het teruggeven van de items, of de mogelijkheid tot verlenging van de lease. Deze afhandeling is ontworpen om je flexibiliteit te bieden aan het einde van je leaseperiode. Door vooraf duidelijke afspraken te maken, zorgen we ervoor dat er geen verrassingen zijn en dat de overgang soepel verloopt, wat je toekomstplannen ook mogen zijn.

Neem contact op

Heb je vragen over de financial lease van goedkoop kantoormeubilair? Neem dan contact met ons op, we vertellen je er graag meer over: info@outletkantoormeubels.nl,